Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Robin Hood (2018) 

Jako akcni film typu Assasin,Thief je to fajn, ale s legendou o Robinu Hoodovi to ma spolecneho asi tolik jako recept od pana Babici "kdyz nemate tohle dejte tohle, nebo to tam nedavejte". Stacilo jinak pojmenovat postavy i nazev filmu a urcite by to dopadlo lepe.

plakát

Ospalá díra (2013) (seriál) 

Až na konec pilotního kousku je to super. Proč museli bezhlavého jezdce vybavit moderní techologií. Aby tam pobíhal s M16 to je na mně fakt moc. Naštěstí další díly jsou umírněnější a dá se jim to vše tolerovat. Každý díl má jiného ducha a to je prostě super. Jen tak dál. #20.11.2013

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Po prvních dvou dílech ryze pozitivní pocit. Já chci syntetickou duši :-) to by pak byl život :-). Uvidíme kam to bude směřovat a zda autoři dosáhnout toho čeho by dosáhnout měli dle očekávání všech. #22.11.2013

plakát

Stážisti (2013) 

Nemám rád komedie, protože jsou často hlučné. Ale tohle je přesně vystihující jak to v těchto společnostech funguje. Když se odprostíme od toho, že to je reklama tak na druhé straně to je přesný život. Krásný pohled na fungování IT společnosti.#22.11.2013

plakát

Wolverine (2013) 

Jsem milovníkem komiksů a obzvlášť Wolverina, ale co je moc to je moc. Co jste to s postavou Logana udělali. Pokus o X-men versus Kill Bill? Musel jsem se na to podívat dvakrát jestli mně něco neuteklo, abych ve své duši film nehodnotil špatně a neuteklo ba dokonce jsem podruhé musel koukat s kyblíkem kdyby se mi náhodou přitížilo. Krom toho, že je velmi dost filmařských hrubek, ale to bych spoiloval. #20.11.2013

plakát

2 zbraně (2013) 

Podle mně tohle nefunguje ani v nejmenším. Pokus o hlášky je zde moc hlasitý a nevychází, příběh asi ani nekomentovat. Ano chvilkama je to docela napínavé, kde si člověk říká jo tak to bude takhle, ale nakonec překvapí. Ale není to ani můj žánr proto si nedovolím ani více pomlouvat. Ale takhle asi film hodem Denzela vypadat nemá.

plakát

Policajt umí karate (1983) 

Koncem 80. let si to pamatuji v televizi, nyní jsem na něj náhodou narazil. No tenkrát jsem byl ze snímku velmi nadšen a hlavně z příběhu a z scénky s ramínky. Po x letech jsem si film párkrát vybavil, ale nevěděl jsem o jaký jde a myslel jsem, že je to něco s Bruce Lee a nyní mně tento skvost padl po ruku. Ale bohužel jsem si to asi znovu pouštět neměl. Vzpomínky z dětství jsou ten tam. Pohyby akčního hrdiny mně přijdou jako by se učil od hlavního hrdiny z filmu Dünyayı Kurtaran Adam. Ale mohlo to být ještě horší. (28.10.2013)

plakát

23 (1998) 

Film je volněji inspirován knihou Kukaččí hnízdo podle které byl natočen původní snímek KGB computer and me. Tento snímek je o dost akčnější a není tak odborně zastřen příkazovou řádkou a hackerstvím. Od začátku filmu na mně dýchla atmosféra 80. let, výborná muzika a skvěle provedený příběh. Kokainové psychózy a další drobné detaily filmu dodávají na správné autentičnosti. Film je založen na pravdivých událostech. No prostě výborné. (28.10.2013)

plakát

Lovci hlav (2011) 

V nedávném díle Big Bang Theory bylo Amy řečeno, že pokud by v Indiana Jonesovi nebyl Jones tak film dopadne stejně. No kdyby v tomto filmu žena nepodvedla svého manžela asi by nemusel film dál pokračovat. Chvilka jsem si říkal, že už je toho až moc. No pěkně udělaný severský thriller, ale asi už to vidět znovu nikdy nemusí. Mám z toho docela smíšené pocity. (27.10.2013)

plakát

Memento (2000) 

No jo no pan Nolan, opět musím smeknout klobouk. Naprosto výborná režie. Počátek počátku se nezapře. Originalita super, herecké výkony super a celkový dojem je nepopsatelný, celou dobu člověk film hltá a snaží se spekulovat jak jen to je tedy ve finále bude a o ono to teda jako bude :-). Systém způsobu vyprávění je ze začátku malinko zmatený, ale velmi rychle na to člověk přijde jak je to vlastně s tou časovou linkou.