Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (3 060)

plakát

Frank a obchod se zvířaty (2016) (pořad) 

Sympatickej týpek zachraňuje zvířata. Super pořad, prospěšný, poučný, dobrodružný, zábavný.

plakát

Chlupáči (2017) (studentský film) 

Samoúčelná a naprosto bezvýznamná studentská práce. Neudělej se z toho, ty zlej ptáku. 40%.

plakát

Náhlá smrt (1995) 

V dětství nešlo tuhle Van Dammovu odpověď na Die Hard a Under Siege nemilovat. NHL, Van Damme a spousta hráčských jmen....rovnala se tenkrát ultimátní zábava. S léty jeden z těch prvních jeho filmů, který trpí na děsně debilní dialogy, viditelnou béčkovost a dvě naprosto příšerný děti na kulku do hlavy. Tu holku sem nesnášel k smrti už v první třídě když mě na film vzal do kina táta, nebo brácha, to už si nepamatuju, ale jednoznačně to byl můj první Van Damme v kině. Naprosto famózní zůstává hlavní vyšinutý zaporák, brutální akce a famózní bitka v kuchyni s ledáčkem. Film který sice kdysi znamenal několikaletý úpadek Jeanovi kariéry, ale i teď nostalgicky koukatelné béčko. Ovšem až hodně vzadu za skvosty jako Dvojitý zásah, Krvavý sport nebo Živý terč. BTW Hyamsova studená režie se mi nelíbila nikdy a třeba Timecop je u mě taky spíš hodně vzadu. 55%.

plakát

Rabín Jákob (1973) 

Naprosto nejlepší Funésuv film. Dokonalá satira, ostrý humor, výtečná výprava. Příšerná škoda, že kvůli cenzuře nebyl vysílán v českých kinech a po revoluci už nemocný Filipovský nedokázal film nadabovat. Paradoxně tak nejlepší komik v dějinách, nemá ve svém filmu nejlepšího dabéra v dějinách. Z určitého hlediska menší filmová tragédie. Na druhou stránku Krampol zaslouží minimálně respekt za snahu Filipovského napodobit. Boží film, který ale navždy zůstane poznamenaný dabingem a Funés v originále není pro každého. 90%.

plakát

Volání divočiny (2020) 

Pohodová dobrodružná pohádka která baví hlavně první hodinu, dějová linka se psím spřežením a poštou je výborná a Omar Sy naprosto zastínil Harrisona Forda, který je v příběhu absolutně dopočtu a jeho příběh je plný klišé. Začátek se mi hodně líbil, ale jakmile skončila dějová linka s poštou, hodnocení u mě šlo dolů a dolů a když se psí vejlupek dostal do vlčí smečky, už se mi v hlavě cukala jen trojitá hvězda. Ale Buck je díky bohu božan a díky kompletnímu CGI dokáže neuvěřitelný xichty a občas jsme prskali smíchem. Jednoduchá pohádka která nijak neurazí, ale v době dnešních velkopíčovin s čuráky v pláštěnkách nemá takový film v kině absolutně šanci. A taky by mě zajímalo, kdy si Ford začal skákat do filmů jen na camea.70%.

plakát

Rammstein: Deutschland (2019) (hudební videoklip) 

Nejlepší videoklip v dějinách. Tohle už ani není hudba, to je ryzí umění. 100%.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Gratuluju české tvorbě. Našla dno pod Mariánským příkopem.

plakát

Krvežíznivý strach ve městě (2016) 

Kdo zná Maasuv rukopis ví, že tenhle režisér točí filmy s velkou nadsázkou. Pro mě je možná škoda, že se film právě nebere spíš víc vážně. Krví se nešetří, lev trhá na kusy jak může, gore je povedené a digitální lev hravě strčí do kapsy hodně amerických filmů, kde je v hlavní roli nějaká vraždící bestie. Rozpočet nemohl být úplně nejmenší, protože se dočkáte opravdu slušných efektů a lev vypadá fak dobře. Chtěl jsem dát 2*, protože místo svižný akce se občas zbytečně mluví, ale Sophie van Winden je krásná, lev žere jak může a občas se podaří i slušnej vtip i když bych tu humornou stránku klidně vynechal. Béčko na jedno polknutí z Holandska s jednou hvězdou navrch, že jsem si u toho často vzpomněl na bývalou přítelkyni z Amsterdamu.45%.

plakát

MasterChef Česko - Série 4 (2020) (série) odpad!

Banda arogantních rádoby kuchařů prezentuje tu nejspodnější možnou ukázku lidské žumpy. Nenávidím tyhle povrchní zmrdy.