Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (792)

plakát

Žhavé výstřely (1991) 

Naprosto perfektní parodie na Top Gun. A nejen Top Gun :) Pohodlně se usaďte a dobře se bavte.

plakát

Encanto (2021) 

Animák, který dětem ukáže, čeho si v životě vážit. Bravo.

plakát

Rudá planeta (2000) 

Moc jsem se těšil a nakonec to bylo tak nějak průměrné až podprůměrné. Trochu to vylepšila sprcha, ale ne moc. Je tu prostě moc nesmyslů, které se nedají pominout. Fyzici, astrofyzici a jiní ici pláčí dodnes.

plakát

Mapa dokonalých maličkostí (2021) 

Moc pěkný film se sympatickými herci a fajn zápletkou. I jen důvod vzniku časové smyčky se mi neskutečně líbil. Spojení duchovna s vědou, pokud je dobře zpracované, dokáže být strhující. Tady se to povedlo.

plakát

Creation of The Gods I: Kingdom of Storms (2023) 

Tož tohle byl solidní úvod pěkné čínské fantasy série. Efekty jsou na velmi slušné úrovni a herci, aby udrželi rodině čest, hrají jako o život. Někteří možná doslova. Uvidíme, jak se nám to bude vyvíjet dál a jestli přidají i další díly.

plakát

Flash Gordon (1980) 

Skvělá klasická podívaná :) LEpší vidět než o tom psát.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Naprosto skvělý film, který mě po dlouhé době opravdu nadchl stejně jako Hvězdné války nebo Flash Gordon. Navíc věčné nakukování Lynn Collins do výstřihu dodalo filmu tu správnou šťávu.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Ona ta princezna už tak moc v čase zakletá nebyla. Alternativní název Alchymistka zakletá v čase je trošku lepší, ale ani tak nevystihuje film. Na druhou stranu je třeba říct, že na české poměry se jedná o slušné fantasy. Co mě ale trošku mrzí je vykradačka námětů z Harryho Pottera.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Krásná ekologická podívaná do míst, která člověk ještě nestihl zničit. Ale pilně na tom maká. Pro prachy cokoli, ikdyby naše děti neměly co dýchat, pít ani jíst. Hlavně, že my se teď budeme mít. A tohle celé navlečené do úžasně zpracovaného světa.

plakát

When the Lights Went Out (2012) 

Celkem vydařený film. Údajně má být podle skutečné události, takže je chování postav tváří tvář jejich realitě poměrně uvěřitelné.