Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (748)

plakát

Nadace - Po probuzení (2021) (epizoda) 

Takřka nesnesitelné. Proč se postavy na Terminu chovají jako úplní dementi? Proč není základna aspoň trochu ozbrojená, když ma uchovávat veškeré vědění lidstva v těžkých časech? A k tomu jazyk barbarů, který ve mně vyvolával nechtěný smích. Hrůza.

plakát

Nadace - U bran jsou barbaři (2021) (epizoda) 

Když některé konverzace vyvolávají nechtěný smích, je něco špatně. Zejména když se při tom všem člověk stále nudí.

plakát

Nadace - Přípravy na život (2021) (epizoda) 

Totální hyperkorektní sračka, zcela míjící předlohu. Nuda korunovaná debatami o těhotenství ve vesmíru a sterilním sexem černých lidi na bílém pozadí. Pokud takto chtějí vyprávět Nadaci, aby to mělo tak 10 000 dílů.

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) 

Výživná studie fanatismu, pánbíčkářství a víry ve falešné proroky. Lidé tak touží po zazracich, že ani nepoznají, že pochází od ďábla. Pomalý rozjezd, ovšem poslední tři díly vše vynahrazují. Luxus a pro fajnšmekry událost roku

plakát

Jedlík masa (2012) (seriál) 

Namyšlený a nesympatický kokot loví, pak to žere a vede u toho neustále úplně blbý kecy a ještě se chová jako prase. Reálně se člověk skoro nic nedozví a moc toho nevidí, jen debílky bez úcty k životu. Jedna hvězda za přírodu, která ale není nijak nápaditě natočená. Maso jím, ale tyhle voly strčí do kapsy kdejaký youtuber.

plakát

Tři mušketýři (1973) 

Příliš mnoho komedie, prospěla by vážnost vlastní románu. Jako dítě jsem byl nadšený, jako dospělý už ne. Raději bych dospělý film pro dospělé než komedii pro děti.