Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Robert De Niro vs Al Pacino v luxusním podání od Michael Manna plus další parádní herci viz Kilmer, Voight..atd Parádní akce opravdu vymazlená,památná a sakra dlouhá přestřelka, skvělej příběh, úžasné chlapácké dialogy. Dech beroucí finále a i když byl Bobby na špatné straně zákona, tak sem mu musel fandit a držet palce. Tenhle film má prostě koule, všichni hlavní herci jedou na maximální úroveň, plus je tam i trocha romantiky. Kdykoliv mám chuť, tak si tenhle klenot pustím, pochopitelně v originálním znění...

Obhájce

Obhájce (2011)

Moc dobrá zábava, která příjemně plyne, tenhle typ filmů prostě můžu a Matthew jako právník, to je klasika. Ocenuji zajímavej děj a téměř žádná hluchá místa, Ryan je pěknej zmrd, ale na každý čuně se vaří voda ! Film má několik zvratů a to je přesně oč tu běží a málem bych zapomněl Marisa je furt k nakousnutí..

Drive

Drive (2011)

Ryan Gosling hraje čím dál tím lépe, at mu to vydrží..každopádně film má příjemnou lehce mrazivou atmosféru a jak se říká na hrubej pytel hrubá záplata ! drsné scény viz kladivo či pasáž ve výtahu head on shit ! romantické chvilky jsou také fajn..každopádně málomluvnej řidič je parťák do nepohody a akce v motelu mně hodně bavila..jinak režie je na slušné úrovni, muzika moc příjemná až návyková...záporáci jsou správně zkažený a je dobře když dostanou na prdel ! Už teď se těším na další spolupráci Gosling- Winding Refn ..

Zátah 2

Zátah 2 (2014)

Raid 2, daleko překonává jedničku, je to prostě jiná dimenze, pochopitelně daleko lépe tu šlape příběh, první díl byla klasická, čistka v baráku, ale nic navíc, což se o pokračování opravdu říci nedá. Dlouho sem neviděl, takhle nařáchlej martial arts movie. Film, kde by se opravdu netřásla kamera, btw ta kamera je naprosto famozní a to co předvádí Iko Uwais a další fighters, to je, lahůdka a chvílema to bylo až dechberoucí a musím vyzdvihnout Final Fight v kuchyni, to byla symfonie a krve jak na jatkách. Každopádně i jiné scény, kladiva, baseball pálka a mnoho dalších to prostě nemělo chybu. Zítra to musím pustit znovu.