Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller
  • Horor

Recenze (46)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Už to vypadá skoro na nekonečný seriál, je to nabušené, rychlé, šílené střihy a akce téměř non stop. Stačí úplně vypnout hlavu otevřít si beer, ale né žádnou belgickou sračku a kochat se touhle maximálně dynamickou jízdou která moc nemá logiku. Každopádně těch nesmyslů je tam tolik, že to prostě musí pobavit, Tony koleno, kurýr Statham to mně moc bavilo. Každopádně je tu zaděláno na další sérii, starej Shaw se jistě vrátí. Rozlučka s Walkerem, skoro sem zamáčknul slzu. Na konci sem čekal už jenom, že přijede Knight rider a řekne ty vole Vine skáčeš výš jako já a ty přelety skrz baráky na to já prostě nemám. Prostě těch digitálních sraček tam bylo pekelně moc a ty káry patří prostě na zem.

plakát

Présumé coupable (2011) 

Mám rád tyhle filmy based on a true story. A můj názor na tuhle dobu, to jenom utvrzuje, společnost je jedovatá a falešná . A je to už tak zvrácené, že se před soud dneska může dostat téměř kdokoliv a že vám to zničí život, na to z vysoka sere pes. Tohle téma je opravdu ošemetné a hodně citlivé a když se dostane pod ruce mladému soudci, kterého zajímá pouze jeho, kariéra a jeho arogance a tupost je nekonečná, tak tu máme velikej problém, jelikož tenhle frajer si překrucuje pravdu pouze k obrazu svému a zajímalo by mně kolik lidí poslal, takhle za katr. Bohužel spravedlnost je již dlouhé roky slepá, tudíž trest pro tohodle parazita typu důtka, mně opravdu vytočil, Tenhle zmrd měl jednoduše skončit v base a dělat tam dlouhé roky kurvu a pochopitelně přijít o veškerý majetek. Každopádně výkon hlavního herce a jeho brutal proměnu je za silné 4.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Velké zklamaní, ultimátní jedničce to nesahá ani po kotníky a i slabá dvojka byla podstatně lepší , ta aspoň měla obstojné, mlátičky svaly z Bruselu a Bojku to byla trochu jiná liga, Gibson nezklame,ale sám to bohužel jako hlavní záporák nemůže , stejně utáhnout, jelikož i kdyby chtěl, tak si tenhle movie prostě Sly opět krade celej pro sebe. Novej tým je trapnej, hlavně Banderas, ať v příštím díle nehraje hlavně jeho manželka. Každopádně film působí tak nějak zmateně a až zoufale, nudně, akce je strohá až na konec pochopitelně, ale i ten působí až komicky, hrdinové téměř bez škrábance a to je prostě fraška. Postrádal sem kostelníka, Ford je sice fajn, ale není to ono, starej tým téměř nevyužitej, Jet li, dvě minuty, Arnold jakbysmet. Úplně nejvíc to ale zabila, kamera, ta byla opravdu otřesná a pekelně skákala, hlavně při těch pár mini fightech. Největší zlo na závěr i když film stál za prd, tak rating- PG-13 je totální úlet.

plakát

Animal (2014) 

Nikdy bych nehodnotil tuhle sračku, ale hold mně to prostě nedá, mám pocit, že rádoby filmů na tohle téma bylo již snad, několik desítek a až na pár vyjímek to vždy stálo za velkej shit. Samozřejmě je opravdu úsměvné když drsnej ozubenej Alf, honí po lese partičku dětí a pár dospělých.Tu jednu hvězdu dávám opravdu jen z pobavení.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Raid 2, daleko překonává jedničku, je to prostě jiná dimenze, pochopitelně daleko lépe tu šlape příběh, první díl byla klasická, čistka v baráku, ale nic navíc, což se o pokračování opravdu říci nedá. Dlouho sem neviděl, takhle nařáchlej martial arts movie. Film, kde by se opravdu netřásla kamera, btw ta kamera je naprosto famozní a to co předvádí Iko Uwais a další fighters, to je, lahůdka a chvílema to bylo až dechberoucí a musím vyzdvihnout Final Fight v kuchyni, to byla symfonie a krve jak na jatkách. Každopádně i jiné scény, kladiva, baseball pálka a mnoho dalších to prostě nemělo chybu. Zítra to musím pustit znovu.

plakát

Oculus (2013) 

Nedám si pokoj a nedám, obecně duchařinu opravdu nemusím, ale jednou za čas, když něco vyjde, tak se podívám a opět, to byla velká chyba, milionkrát omleté téma a v hlavní roli zrcadlo, chápu, že to může vylekat malé děti. Jedinej klad tohoto, díla, je v ženském obsazení, aspoň se na ně dalo koukat.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

One man show Magneto, objektivně a na rovinu na X-Men First Class to prostě nemá. Jako celek tenhle díl prostě nedrží. Stále se nemohu zbavit dojmu, že Singer není nejlepší volba jako rejža, takže uvidíme co přijde příště.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Začínám nesnášet ty stupidní americké konce, to je jedno obří klišé a nuda, takže máme tady další vojáky v bílém domě a tentokrát tu nečistí Butler, ale reklama na spodky Tatum a i kdyby tam dělal salto mortale, tak nikdy nebude zábavná action star.Po dlouhé době James Woods, jeho záporák byl jasnej, hned na úvod, sundání vlaječky z obleku a záběr na foto son. Zahrál slušně, plus nelítosnej voják Clarke, to bylo v pořádku, má to náběh old times, což by taky nebylo úplně špatně, ale vždy tomu něco schází, prosím nepřirovnávat John Cale není John McClane a nikdy nebude, to je totiž úplně jiná dimenze, úplně to nenudí Emmerich se to snažil nahustit akcí, která je solidně natočená a ten patriotismus už je opravdu směšnej.

plakát

Žluté moře (2010) 

Konečně jsem přišel na to kolik vydrží průměrnej korejec ran, je to asi 15 nožem a 20 sekyrkou,at žijou drsné krvavé lázně. To bylo na úvod, samotnej děj, gambler dostane nabídku na smazaní dluhů od šíleného místního šéfa podsvětí a přijímá to, kdyby ten blbec tušil co bude následovat.Máme tady nakonec další zločineckej gang, auto honičky a hromady krvavých lidských těl, brutalitou se opět nešetří, scéna kdy frajer umlátí pár zmrdů obří kostí plus sekera je opravdu zažitek plus boj obou bossů na konci, ach ty konce to je prostě klasická korea. Za tu zběsilou akci a téměř nesmrtelnost některých akterů a za totální výsměch těm policajtům, který tady opravdu působí jen jako banda směšných loutek, dávám o hvězdu navíc.

plakát

Yongseoneun eupda (2010) 

A zase ti korejci, proč jsou tyhle filmy stále tolik depresivní a plné bolesti a smutku a utrpení, ale stále mně to nepřestává bavit. Máme tady dlouho plánovanou revenge a na konci suicide, má to dobré tempo,opět tu máme krvavé a drsné scény. Každopádně děj samotnej již tolik nepřekvapí, pro milovníky tohoto žánru není problém domyslet co bude vždy přicházet a jak to nakonec dopadne i když naděje opět umírá jako poslední.