Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (193)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Jak začít? Ještě před filmem jsem si nechtěl kazit dojem tím, že se kouknu na hodnocení a komentáře a nenechám si o něm od někoho mluvit, ač se dva lidi o to pokusili. Šel jsem tedy zvědavý a nadšený do kina a hned od začátku jsem měl radost, ale ta náhle skončila asi v půlce... no nechce se mi to vypisovat, takže dáme to formou kladů a protikladů. Klady: výborně zpracované efekty do detailů, ze kterých jsem byl plně nadšen; dobré téma a námět; dobří herci, ale ne perfektní. Protiklady: moc dlouhé a některé nudné pasáže; moc romantického řešení - to prostě do sci-fi nepatří. Sečteno a podtrženo: Průměr za tři hvězdy. P.S.: tentokrát mě nevadil ani dabing. P.S.2: kdo se těší na trojku?

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Neuvěřitelná "béčková" blbost ovšem plná výborných herců. Rozhodně potěší takovým způsobem, až se z kraviny stane výborná komedie. Největší palec dávám nahoru za scénu se psem Tatumem, že dokázal tohle zahrát a nechal se takto zahanbit.

plakát

Appleseed Alpha (2014) 

Vždy, když se mi dostane do ruky nějaký japonský anime, čekám, že do bude super a budu mít čelist dole. Hned od začátku to tady bohužel tak nebylo, ale říkal jsem si, to příjde, to příjde. Nepřišlo. Asi nejhorší anime, co jsem zatím viděl. Ano nejhorší, protože na anime porna se nedívám :)

plakát

Applikace (2014) (pořad) 

Není to pořad asi pro všechny a leckdo si může říct, proč pořad o aplikacích, když to znám! Prd, člověk občas uvidí aplikace, který se mu hodí a nezná. Za mě super pořad. Jen Iva mi tam vadí, proto hvězda dolů.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Co k tomu napsat? Prostě boží, nápadité, vtipné /hlavně hrátky s Thorovým kladivem), temné, akční a nabité energií. Marvel si jede svoji pohodičku a jen tak dál. Už se těším na další filmy a díly Avengers, jak to hezky půjde po sobě a budou přibývat hrdinové.

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Konečně superhrdinský seriál, který má koule. Totální nářez, který si nedělá servítky absolutně s ničím a nejčastěji vidíte krev, brutalitu a sex. Samozřejmě asi nejčastější věta v seriálu je: "Oi cunt." 1. série: V první sérii snad stačila jen ta úvodní scéna, jak Hughie přišel o snoubenku. Hned jsem se do seríálu zamiloval na první dobrou a byla to pecka. 2. série: Trošku slabší, ikdyž pořád dobrý. Nejvíce mě asi vadila Stormfront, prostě mi tam neseděla. Dokonce jsem nějak zapomněl dokoukat poslední díl. 3. série: Perfektní návrat po "dlouhém" čekaní a hlavně asi "bitchin" epizoda Herogasm. Sečteno podtrženo: kam se hrabou všechny seriály od Marvel či DC se svými ťu ťu ňu ňu hrdiny. Doufám, že spin-off Gen V bude v podobném duchu a neudělají z toho nějakou novodobou teen sra*ku.

plakát

Batman (2022) 

Musím se k tomu vyjádřit, ikdyž jsem původně nechtěl. Vlastně jsem se na to ani nechtěl původně dívat. V první řadě pro porovnání s Nolanovým Temným rytířem je nový Batman spíš vtip, ale ne zas tak úplně. Příběh je suprově temný a ty tři hodiny uběhly jako voda. Výborně zvolená hudba, kamera, efekty, všechno je fajn. Jenže, máme tu takový malý kámen úrazu. Ano, hádátě správně: Pattison. Prostě ne. Snažil jsem se vypustit svoje předsudky z té upíří kraviny a sledovat ho bedlivě. Jako Batman mi absolutně nevadil. Hrál to i poměrně dobře, ale jako Bruce Wayne, no tak to jsem se musel tlemit. Prostě teen emo Bruce co jen čumí do obrazovek a straní se lidem. To se nedalo. Prostě mi přišel jak nějaký úchylák či co. Je mi to láto Roberte, ale na Christiana Balea nemáš.  Jediný plus, co bych tady jestě dal je to, že konečně nezmršili Catwoman a je tady v pohodě.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Zacku, Zacku, Zacku, tohle se ti úplně nepovedlo. Tak jak jsem se na to neskutečně těšil, tak jsem z toho rozhozen. Nemůžu říct ani zklamán, ale ani nadšen. Prostě úplně jsi to dílo rozhodil a neucelil (nedal jsi tomu steel). OK, nevím jak je to v pravém komiksu, ale co ten konec? Co to jako mělo být? Proč jsi ho nechal .....? (nebudu spoilerovat) Navíc fakt temná digitální slátanina. Bitka ty vole v opuštěném přístavišti? Aby už nikdo zbytečně neumíral? Ty v*le to přístaviště mělo velikost 2x Praha. Neříkej, že tam někdo nezařval z lidí. Pak ta logika Lois, která ví zásadní věci, aniž by o nich slyšela. Taky hovadina. Dobře, mohla si malinkato odvodit, ale upřímně, to by nedala. Ben Affleck nakonec překvapivě zahrál dobře, až jsem byl překvapen. Můžeš ho nechat v dalších filmech. Henryho už radši taky nech a nauč ho hrát. Chvílemi mi přišel, jak kdyby tam byl jako tvrdý Y a nevěděl, co má dělat. Záporáky taky nauč hrát. Přeci nemůže blbeček s pistolí v bitce čekat, až k němu Batman přiběhne a dá mu po tlamě. Tam v té bitvě ve třetím patře to trochu zaskřípalo. Lois už raději vyraž, je stará a nezábavná. Celý ti to táhl praticky Lex Luthor a to, co přijde potom. Ta poslední scéna. To uznej Zacku. Prakticky dávám 4 hvězdy jen proto, že mám tohle moc rád, ale zkazil jsi to a doufám, že Justice League bude lepší. P.S.: pořád nechápu, proč DC jde filmy úplně jinam a proti chůdně vůči svým seriálům? Jako úplně jiný svět.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Samberg mi tady úplně nesedí, spíš ho vidím ve filmových rolích než v seriálu. Není to nic extra a boom sezony se zde nekoná, ale dá se na to jakž takž koukat, občas se i člověk zasměje. UPDATE 11.3.2014: OK, lhal jsem sám sobě, žeru ten seriál čím dál tím víc :) úplně ho miluju, 5 hvězd!

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Marvel nastolil filmem Avengers laťku zatraceně vysoko a už se mu ji nedaří překonat. Naštěstí pro mě překvapivě Captain America 2 byl pro mě lepší než Thor 2. Hurá, děj se točí kolem SHIELDU, Furyho, Hydře atd. Konečně tam všichni jsou a nezachraňuje svět sám oproti blbečku Thorovi. Ikdyž tenhle děj jsem čekal díky poslednímu dílu Agents of SHIELD. Sice chybí určitá vtipná svéráznost z Avengers (už si začínám zvykat Marvele), ale tento počin mne velice potěšil svým zpracováním, dějem a hlavně neodolatelnou Scarlett Johansson. Každopádně poslední vítka - na začátku na té lodi nemuseli být kameramani s rejžou tak hektický, na to se nedalo koukat. Jsem zvědavý, kam to všechno půjde dál.