Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (708)

plakát

Sláva - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Zajímavá kamera a pěkná hudba. Z obsahu je mi zle, ale zajímá mě, jak to bude pokračovat!

plakát

Žít se sebou - Těšilo mě (2019) (epizoda) 

Takové nějaké nemastné, neslané, po pár epizodách mě přestalo bavit. Tudíž konec přišel vhod.

plakát

U tebe nebo u mě? (2023) 

Komedii a romantiku jsem jaksi prošvihla. Celý film (a vlastně asi těch 20 let) jsou jen kámoši, bez jakýhokoliv náznaku, že by se jim v srdcích (aspoň jednomu z nich) dělo něco jinýho. Kámoši, kámoši, ale posledních 5 minut se asi tvůrci rozhodli, že to na sílu změní. O tom už bylo natočeno hodně filmů, ale aspoň to v průběhu mělo náznak „něčeho víc“, bohužel, „U tebe nebo u mě?“ k nim nepatří.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

No, evidentně to tu každý (krom mě) pochopil, tak jen napíšu svůj názor, možná pak tu pointu někde najdu. Koukali jsme s přítelem asi hodinu. Nečetla jsem si popis, obsazení, komentáře, nic. Jen jsem na HBO hledala film, který nemá zrovna 40 % a pak pustila. Po hodině asi 5x přítel prohlásil „Co to je za film? To jsem v životě neviděl.“ To bylo zrovna v dobách zvracející pudličí blondýny. Až do samotného závěru jsme na sebe nevěřícně koukali, kroutili hlavou, párkrát se dost zasmáli nepochopeným scénám a nakonec dodáváme milion otazníků. ?????…

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Dámský gambit je něco, co sledujete, pač se nemůžete odpoutat, ikdyž tomu vůbec nerozumíte. A že jsou šachy přemýšlecí hra? Haha.

plakát

Vražda v Paříži (2023) 

Když už tu tak všichni rádi porovnávají jabko s hruškou, tak já si upřímně první film ani nepamatuju, a to zas není tak dávno, co jsem ho viděla. Tento byl vtipný, ale bohužel, místy až moc. Moc přehnaný.

plakát

Dámský gambit - Výměny (2020) (epizoda) 

Je hrozně zvláštní, jak Anya s Harrym mají rozdílnou vzdálenost očí od sebe.