Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Eternals (2021) 

Tedy řeknu vám, větší kravinu jsem už dlouho neviděl. 157 minut vydržet sedět  a snášet ten hrozný dabing bylo utrpení. A přitom tam byli skvělí herci. Jak se pro takovou sr... mohli najmout. Jó, prachy světem vládnou. Jak tohle může mít 71%, nechápu. Já tedy hodně snesu, ale tohle mi tedy nesedlo. Příště až něco takového uvidím, rychle z kina odejdu, i kdyby to mělo stát majlant. Kdyby to nebylo tak dlouhé, tak skvělý Béčkový film. A poprvé mně v kině (byl jsem na ČM) za ty 2 roky co řádí covid kontrolovali, zda mám potvrzení.

plakát

Všiváci (2014) 

Celkově hodnotím - dobří herci, dobře odehrané, ale ten scénař katastrofa. Víc než 2 hvězdy nemohu. Pro mě ztráta času.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Perfekrní sci-fi se vším co k němu patří. Výborně natočený film s oslnivými výkony Toma Cruise a Emily Blunt. Film vás nenechá ani chvilku zaspat a stále šlape. Klidně bych si dokázal představit na zfilmování 2. dílu.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Opravdu mě tento film pobavil. Nečekal jsem, že je švédský humor tak vtipný. Sice jsem tomu staříkovi úplně nevěřil, že je mu 100 let, ale hrál to věrohodně. Perfektní průřez dějinami, který ze 2 velkých velikánů (myšleno historicky) udělá docela komické figurky. Nechtěl bych vyzrazovat děj a tak budu stručný. Je to dobře natočený film se skvělou kamerou, skvělými herci, s vtipným scénářem a skvělým režiserém. Určitě bych vydržel koukat na víc filmů s podobnou tématikou. Kam se hrabou americké filmy. Tento humor mi vyhovuje více.

plakát

Ona (2013) 

Moc jsem si to užil. Úžasný zážitek i prožitek. Jediná výtka - Chaplinovský knír hlavního hrdiny. Jinak ty záběry L.A. mě fascinovaly. Nedávno jsem byl v N.Y., ale kam se hrabe za L.A. A nebo to prostě Hoyte Van Hoytem s kamerou výborně umí. Doporučuji všem, kdo rádi přemýšlí nad smyslem života a vůbec. Po dlouhé době jsem v kině neusnul a to je co říct. Šel jsem do kina naprosto neplánovitě a tohle byl film, který zrovna dávali, kdy jsem dorazil. Prostě náhoda či intuice. Je lépe o filmu nic nečíst, aby člověk nebyl předpojatý. Byl jsem ohromen. Ještě dnes mi některé věci z filmu dochází a musím o něm často přemýšlet. Dostal se mi pod kůži.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Mám rád filmy Jima Jarmusche. Ani tentokrát mě nezklamal. Jistě dalo by se provedení filmu v mnoha věcech kritizovat, ale mě se právě líbí jeho "lidská nedokonalost". Stejně tak jeho upíři nebyli dokonalí. Za to hudba se mi fakt moc líbila a ani trochu mě nenechala klidného. Už jen pro tu hudbu stojí zato film vidět. Výběr herců mě celkem uspokojil. Závěr filmu byl trochu přitažený za vlasy, jako pokus o vtipný konec má co Jirmusch dohánět. Málo filmů mohu vidět dvakrát, ale tenhle film budu chtít určitě ještě jednou zkouknout. Pro mě to bylo příjemné pohlazení.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Film se mi moc líbil. Napětí od začátku až do konce, Moc jsem to prožíval a byl jsem rád, že někdo přežil. Trochu mi to připomínalo Četu, ale tohle bylo trochu víc aktuálnější. Nechtěl bych v Afghanistánu prožít ani den. Jsem docela po.... a tady bych se opravdu bál. Přece jenom jsme tam vetřelci a vždy budeme. Akorát jsem nechápal na začátku proč ty civilisty pustili. Asi bych je taky nezabil, ale určitě bych je svázal a rychle se přemístil. Ale to by to začlo být napínavé až za nějakou dobu nebo vůbec. Ale chce to vidět na vlastní oči, těžko se to někomu vypráví. Fakt dobrý, doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Gravitace (2013) 

Nečekal jsem, že to bude tak reálný a napínavý film. Naprosto jsem tomu uvěřil, že se to mohlo nebo může stát. Zcela mi to vtáhlo doprostřed děje. Moc se mi to líbilo. Nelze jinak než všem doporučit. Mám rád filmy se šťastným koncem. Jsem max. spokojený. 3x BRAVO. Smekám klobouk, Pane Cuaróne. Sandro díky, hrálas fakt dobře.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Film mě nezklamal, přestože jsem čekal, že to bude patřit k béčkovým filmům. Očekával jsem napětí a akci dle upoutávek a moje očekávání se naplnilo. Film měl od začátku až do konce napětí a s menšími pauzami šlapal od začátku až do konce. ZOMBIE téma nic nového, ale tady bylo chvílemi i děsivé, i když vidět to v TV či na PC, tak by mi to chvílemi i pobavilo. Jinak téma světové epidemie stojí za zamyšlení. Film měl hlavu i patu. Napínavé scény dobře udělané. Brad opět odvedl skvělou práci a věřil jsem mu to. Prostě, kdo si chce užít nějaké napětí, vřele doporučuji ke skouknutí, ale pouze na velkém plátně.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Bože, již nikdy nechci sledovat takový film. Bylo to tak předvídatelné a tak sladké, že mi z toho chvílemi bylo nevolno. Nebýt přítelkyně s kterou jsem film sledoval, asi bych to vypnul a vymazal. Nechápu, jak to může mít 71%. Pro mě maximálně 35% a to mám obě oči přivřené.