Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

San Andreas (2015) 

mno alespoň jednu hvězdičku si zaslouží, viděl jsem horší filmy LOL

plakát

Náš dědek Josef (1976) odpad!

Od kdy se na jižní Moravě , vinařské oblasti mluvilo hanácky??? A odkdy tam není na žádné tancovačce žádný cimbál? Totální kravina, dělají z lidí hňupy. Citace z filmu" připálené hrnec nevyližeš" správně hanácky by bylo nevyléžeš , jen škoda, že se tak nemlovi na Slovácko. :-D

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Říká se, že opakovaný vtip není vtipem. Ale já se opravdu bavil a film se mi vážně líbil. Žánr sci-fi podle mne všeobecně pokulhává. Tohle dílko je taková směs již použitých nápadů, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Akce, vtip a celková myšlenka nechyběli. 90%

plakát

Rukojmí (2005) 

Jediné, co by mi vadilo, jsou dlouhé rozhovory a děj bez akce uprostřed.Hodnocení průběhu filmu bych měl 80-70-60-50-40-50-60-70 a u těch zůstanu. I když podle mého názoru je 70% až až.

plakát

Symfonie psané pohybem (1988) 

Dokument o všesokolských sletech a posléze spartakiádách. Objektivní a výstižné, jen jsem očekával více podrobností např. ze zákulisí atp.

plakát

Plán útěku (2013) 

Po dlouhé době akční film, na který se vážně dá dívat. Sice dvě hvězdy mírně za zenitem, ale odvedli opravdu dobrou práci a velice mne pobavili. Dokonce humor a poražený padouch nechyběl.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Považuji osobně tento film za počátek myšlenky o Star Gate, na který postupně navazoval seriál. Skvělé je v tom to, že si člověk neustále říká, že určitě nějaké takové zařízení pro cestování vesmírem existuje....

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Krátce a jednoduše, pro mne super film, mám rád tento typ filmů, akce, humor, děj a dobrý konec s očekáváním na další pokračování.... Snad se nestane to, že dvojka je vždycky (skoro vždycky) opakovaným vtipem.

plakát

Zapomenuté světlo (1996) 

Bohužel nebo bohudík pravdivá výpověď , jaké to bylo v socialistickém režimu. Herecké výkony podle mého názoru výborné, ukázky české přírody a okolí vesnice mne utvrdily v tom, jaká krásná je Česká republika. Závěr je malinko smutný, ale takový je život. Ne vždy je člověk usměvavý.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Stará dobrá klasika po několika letech opět ožívá. Stallone zvládl zjevně vše odehrát, režírovat a na scénáři spolupracoval. Film jsem viděl již několikrát, ale nevadí jej skouknout zase s odstupem času.