Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

Pro ptáčky (2000) 

Neskutečně jsem se smál... Scratch je taky super, ale tohle je úžasný. :)

plakát

Hráči (1998) 

Kdo by řekl, že film o pokeru bude tak napínavý? Fandil jsem Damonovi až do samého konce a Malkovich jako jeho úhlavní soupeř exceloval. Super film na který se určitě ještě párkrát podívám. :)

plakát

Roger Federer aneb Jak se rodí tenisový král (2008) (seriál) 

Zajímavé... Rogerova biografie, je určitě lepší, více znázornila, zrození tenisového krále, ale tohle je taky dobrá volba. Nejlepší tenista všech dob si zaslouží filmové ztvárnění. :)

plakát

Insidious (2010) 

Hvězda nahoru za konec, ale jinak mě to teda popravdě dost zklamalo. Rozhodl jsem se na insidious podívat potom co jsem slyšel, že je to jeden z nejstrašidelnějších hororů posledních pár let. Oproti the conjuring mi, ale přijde, že tohle je dost slabý odvar hororu.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Krásný romantický film se skvělým Goslingem a Shepardem. Hvězda dolů, za to, že film byl moc natahovaný a také to bylo místy až moc sladkobolné. Jinak fajn, doporučuji všem co mají rádi romantické filmy.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Miluji apokalyptické filmy a zvláště nějaké "zombie" virusy. Brad Pitt byl skvělý a atmosféra filmu napínavá a děsivá až do samého konce. Prakticky nemám co vytknout jakožto velký fanoušek tohohle typu filmů. Super podívaná!

plakát

Našrot (2013) odpad!

Ani jsem to nedokoukal, naprostá kravina, která posté kopíruje prci prci prcičky, Hlavní Stifler je neskutečně ubohej a já nechápu proč dělaj zas další ubohou verzi když už se to nikomu nemůže líbit.

plakát

Kříž cti (2012) 

Dlouho jsem váhal mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, tomuhle filmu prakticky nic nechybělo.Rupert Grint exceloval, krásná norská krajina, napětí, mělo to všechno... Nikdy bych neočekával, že film, který se vlastně odehrává prakticky pořád v jedné chatě, mě tolik uchvátí. Snad jenti Norové mě trochu překvapili, neměli být na německé straně?? A trošku mě i zaráželo jejich chování k Angličanům přestože jim celou situaci vysvětlili. Jinak Další velmi kvalitní norský film a musím říct, že ted už si na ně budu dávat velký pozor...

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Zajímalo by mě jak moc na základě pravdivý události to je? Jinak moc dobrý horor, děsivý od samého začátku. Warrenovi byli parádní takže spokojenost, doporučuji každému milovníku žánru.