Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Tlačení emocí za každou cenu a po celých nekonečných 126 minut. I na mě, citlivého romantika až moc. Můj neoblíbenec Dafoe opět předvedl svoje velkolepé herectví, ještě že nedostal víc prostoru, jinak by to bylo o hvězdu méně.

plakát

Uvězněni v čase (2007) odpad!

Neuvěřitelná sr...a, neskutečně vyzdvyhující komentáře(Oskar,Fr,Blody13 a další odborníci), kteří mě natáhli na tuto kokotinu. Není film týkající se cestování časem který bych neviděl. Tato myšlenka mě vždy zajímala a vše co s tím souvisí. Nemusí to být o rozpočtu, aby film s touto tématikou byl shlédnutelný. Ono nelze v tomto žánru pitvořit se v detailech, protože to jednoduše nemá smysl, vždy by se nalezla nějaká nelogičnost či nesouvislost. Musí to mít především nějakou vnitřní originalitu a ostatní se jenom nabaluje. V poslední době jsem viděl Vlastní zbraň podmínkou a dobrý, mělo to začátek, průběh a konec. Není potřeba velkolepost v efektech když na to nejsou many i tak se dá vytvořit dobý film, ale tahle haluz patří mezi filmové odpady a skláním se před výše uvedenými recenzenty, jak dokáží odbornnou formou pozitivně popsat tuhle kravinu. Proto 66% nepochopím.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Zaplať pánbůh, že jsem na to nešel s dcérkou do kina a stáhnul si to. Protože takhle sprznit klasické pohádkové téma chce um. Prvních deset minut hezké, milé, pohádkové a pak už jsem hubu nezavřel údivem a vlastní oči nemohli uvěřit, že něco takového se dá natočit. Jediné co se mi na tom líbí je Verbalův komentář, proto jedna hvězda.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Do třetice všeho nejlepšího, dvě hodiny pro Expendables typického akčního nářezu. Rozebírat postradatelné nemá smysl, pokud divák viděl předcházející díly tak ví do čeho jde a to taky dostane. Já si to užil nad míru.

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Zklamán nebo nepřekvapen, nevím. Komedie preferuji, ale pro mne osvědčená dvojce Drew - Adam nesplnila má očekávání a já při sledování posunoval ručičky na hodinkách. Vynucený humor, trapné vtípky, nevěrohodné skeče. 50x a stále ohraný mustr protikladů, kteří se do sebe na konec zamilují. Přitom nepatřím do sekce náročného diváka a od romantické komedie chci odlehčenou formu zábavy a ne být tlačen humorem typu Ahoj, já jsem Tom........ Ahoj, já jsem Tom, který fungoval v minulosti. Nemohu si vzpomenout na moment který bych vyzdvihl, když už byla situace, která si zasloužila pozornost, tak tam přitančil Caesar s Postradatelných a totálně to shodil. Barrymore už nesedí tento typ postav a měla by konečně přesedlat na jiný žánr.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Opět nezklamán, další díl o X menech nabitý akcí a efekty. Za co jsem zaplatil to jsem dostal. Muskulatura Hugha nepřehlédnutelná.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Zřejmě nejsem schopen se zařadit mezi filmové odborníky této stránky a hodnotím tento výtvor jako běžný konzument. Popis filmu je bohatší než samotný děj, takže to shrnu. Dva upířští manželé žijící odděleně. Stravují se infůzní krví. Manželka přijede za manželem. Za nimi přijede na návštěvu mladší sestra manželky a zakousne švagrovi poslíčka. Švagrovou vyhodí z domu, mrtvého poslíčka hodí do nějaké žumpy, oba odletí do bydliště manželky. Tam jim umírá starý přítel upír, který obstarával manželce krev. Oba mají hlad, tak se rozhodnou vysát mladou mileneckou dvojci, film končí. Nic víc, nic míň. Moje povrchnost mi bohužel nedovoluje v tomto snímku vidět nadhled, hloubku, podstatu ani rezonující reflexi.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Proč film s nadějným potenciálem musej tak přepálit. True story a to doslova. Když jsem posléze čirou náhodou shlédnul dokument o této akci, divil jsem se jak dopodrobna je ten film přesný. Natočené skvěle alá černý jestřáb, i přesto musím dát pouze dvě hvězdy a to z důvodu skrz na skrz čpícího amerického patriotismu a nesmrtelnosti členů jednotky. Já i ten patriotismus bych skousnul, protože jsem si u podobných filmů na to zvykl, ale kurva proč tam předvádí i přes svůj bezesporu speciální výcvik, který jim nikdo neodpírá takové nesmyslné kusy. To by mě nevadilo u jiných filmů, kde to člověk bere z rezervou, ale v tomto případě to nemohu přehlídnout. Nejvíc mě vadí, že první třetinu hltám a říkám si konečně super filmeček a pak to musí takhle spálit. Závěr už to nezachránil a já odcházel z kina značně frustrovaný. Věčná škoda.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Průměrně lepší komedie. Romantiku jsem v tom sice nenašel, ale ani mi nechyběla. Občas jsem se zasmál a to je asi vše co k tomu mohu dodat. Je to ten druh filmečku který shlédnete, a za chvíli zapomenete. Každopádně depresí u toho trpět nebudete a to je důležité.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Jedním slovem perfektní. Těšil jsem se na to dlouho a odcházel jsem z kina naprosto spokojený. Od začátku dokonce si nestačíte vydechnout a to od akčního filmu vyžaduji. Tom se opět vytáhl a znovu prokázal, že je top star. Škoda, že podobných megahitů je do roka málo.