Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Po 5 letech jsem se chtěla nadechnout kouzelnického světa. Bohužel jsem trošku zakašlala. Jasně technika pokročila, vizuálně to bylo super. Bavil mě hlavně Eddie, kterýmu bych ráno taky kakao udělala. A bod taky přičtu za Colina... Je to možná můj omyl, ale chtěla jsem se u toho víc bát, vidět víc temných postav a jejich menších linek. V HP jsem se těšila na každou postavu a její linku. Tady to tak necítím a je to škoda. Ale i tak se těším na další díl, protože jsem přesvědčená že Johnny bude b o ž í. ...Až po filmu mi došlo, že ten usmrkanec byl Ezra Miller. Achjo, ten mě tam strašně nebavil. Sečteno podtrženo: pohádka pěkná, děti budou nadšený.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Dloooouho jsem se na to těšila. Hodnotím 3*, z toho 2* za Angelinu, která to prostě celé bez pochyb táhne, tak jak jsem čekala. Zbytek (efekty, příběh, ...) se složí do té 3. hvězdy. Jsem zklamaná!

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Sarkastická Veronika, šerif blbec a Neptun. Ouu, jak jen mi to chybělo od té doby, co skončil seriál. Možná ti, co ho nesledovali tento film tolik neocení, ale já jsem od film dostala přesně to, co jsem chtěla. (A ano, přiznávám, že ta 5. hvězda je jenom kvůli mojí slabosti pro seriál. :))

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Všichni určitě uznají, že jednička byla horší. Ale pořád z toho mohli vytěžit mnohem víc, o tom žádná. Sázím nejistých 5 hvězd. + poznámka k titulkům v kině: Vážně? Vážně? Jak jste došli k tomu, že jméno "Gale" přeložíte jako "Hurikán?"

plakát

Jak prosté (2012) (seriál) 

Moderní podání Sherlocka je velké sousto. Americké vydání je o poznání horší, než Britské. Protože z vojenského doktora udělat společnici ve střízlivosti a ještě k tomu ženu. A ze slavného Sherlocka vyčarovat závislého na drogách ... to chtělo odvahu to vydat. Po Pilotu jsem byla jako fanynka A. C. Doyla velmi zklamaná a to "velmi" je mírně řečeno! Nicméně hodnotit po 1. epizodě mi příjde ukvapené. Takže po zhlédnutí 1. série sázím jisté 3*, protože detektivka je to konec konců dobrá. A uznávám, že se třepu na 2. sérii ... kdo ví? Možná že bude ještě lepší :)

plakát

Láska a jiné kratochvíle (2009) 

Krásně zajímavý kousek. Natalie byla skvělá ve všech situacích, které ji scénáristé házeli pod nohy. Vlastně bych dala jen 3*, ale ta hudba tam nejde ignorovat ... takže sázím jisté 4*, ale lepší než Black Swan to není. :) "I love you." "I know, ... I love you too."

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Co se týče herců a jejich výkonů, nebyla jsem tak spokojená, nicméně některé scény a celý příběh je tak silný a hlavně skutečný, že to na ty 4 hvězdy bude stačit. (Na film jsem se odhodlala podívat až po přečtení mnohem lepší a silnější knihy, doporučuji přečíst! :))

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Přiznávám, že nejsem fanoušek seriálu Star Trek, nicméně film mě hodně potěšil. Benedicta Bumberbatche jako hlavního záporňáka nejde nenávidět. :)) A Ch. Pine mi do role krásně padl, nic bych mu nevytkla. ...Je pravda, že tam byly chvilky, které bych příliš dlouhé, ale i přes to jsem se celý film bavila a užívala si pohled na filmové triky a taky jsem se nemohla vynadívat na Benedicta, byl úžasný. Svižné, vtipné, velkolepé. 90%