Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (149)

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

"Bridge of Spies" mě dostal víc, ale vyjímaje ho, tak minimálně od "Munich" je to nejlepší Spielberg. A rozhodně bych to nenazýval nudou, ba naopak. Vzhledem k tématu to má luxusní tempo, je to zajímavé a každý záběr je opět precizně komponovaný. Navíc, Hanks mě v téhle roli fakt bavil.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Akční scény (především ta cca desetiminutovka na schodišti) perfektní ale kdo zná Netflix a konkrétně Daredevila, nebude nijak zvlášt překvapen. Stylově zrežírovaná věc, která se mi líbí víc než první Wick.

plakát

Bright (2017) 

Asi prvních čtyřicet minut je to solidní sračka, kde občas akorát tak sedne nějak fuck nebo shit. Pak ale začne chemie docela fungovat, fucky a shity přistanou ještě líp a na řadu se dostaví výborná akce a s krví se rozhodně nešetří. Takže nakonec díky nižšímu očekávání a většímu nadhledu spokojenost i když přizabitej potenciál samozřejmě zamrzí. Noomi Rapace děsivě moc mrdatelná.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Tématicky trošku zívačka. Akční scény, ano, jsou surové a jsou hmatatelnější než v jedničce, kde cítíte, že to zkrátka režíroval kaskadér ale v podstatě jim chybí kreativita co se týče choreografie (vyjímaje 1v1) a co se týče mytologie okolo hlavního hrdiny, přijde mi to už trochu přes. Naopak mytologie okolo podsvětí paráda. Pak především potěší pár scénáristických nápadů, že celé je to velmi, velmi stylové a že Reeves do toho dává očividně vše, žije tím a to by se mělo ocenit. Na Commona se budu těšit v dalších dílech ;-).

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Pláž, voda, slunce a svaly, kozy a zpomalovačky naplno. Navíc, má to fekálnější humor jak od Setha Rogena. Spíš parodie a hroznej "no-brain" úlet, ale já se bavil a minimálně třikrát jsem málem skapal smíchy.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Chápu spíše čtyři hvězdy než dvě, protože narozdíl od předešlých dílů tvůrci tvoří celej ten "WTF" koncept úmyslně ale pro mě je to až moc no-brain záležitost. Úspěšně nahláškovaná scénáristická katastrofa. No ale třeba taková akční scéna ve vězení, úplně celá, dokonalá.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Za poslední roky tu pravděpodobně nebyl film, co by tak moc definoval pojem "zábava". Je to obdivuhodná věc, hlavně, jak je se vším tím množstvím faktorů perfektně funkční.

plakát

Temná věž (2017) 

McConaughey mě bavil, ale jinak je to hrozně špatnej film a to jsem předlohu nečetl, takže v tom není žádná zaujatost skrz očividnou zpackanost.