Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Když se dokážete povznést nad žánr, když nebudete čekat jen slepé predátoří pokračování, když se půjdete do kina pobavit a odreagovat, když si nebudete hrát na všeznalce odborníky, když máte rádi akci a "pokleslý" humor bez následků, když nebudete přemýšlet a budete se chtít nechat jen pobavit, pak se vám bude Predátor - Evoluce líbit. Jestli jste víc "profesoři" než fandové, zůstaňte sedět na prdeli doma......tak. Čtyři hvězdy je možná zbytečně moc, ale pořád o moc lepší biják než uslzené drama s nemocným teenagerem či ušišlaní kreslouni ve vedlejších kinosálech, kdy se zdejší intoši složí i na 75%.....

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Jediný smích patří těm nešťastníkům, kteří účinkují v tak strašném "díle". Ubohost v papundeklových kulisách. Vydržel jsem se sebezapřením celý první díl, a jestli to "umělcům" samým nepřijde blbé, tak mě tedy bylo trapně za ně. Omlouvám se všem odpadům, které jsem udělil, protože Jetelín mi otevřel oči.

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Viděl jsem hada chcát, koně blít, čerta v luftě spát, čápa bruslit, žábu pěsí bušit do skály, letadlo couvat, viděl jsem dvoumetrový kopřivy a převrácenou cikánskou maringotku......ale tohle je moc. Ale!!!!!!!!!!!!!!!! Tereza Bebarová je skvělá. Jedna hvězda jenom pro ni, jinak ODPAD.

plakát

Tokarev (2014) 

Jo jo, hospody jsou plné hokejových a fotbalových trenérů, čsfd plná oscarových režisérů. A kdo by to lépe nezrežíroval, alespoň by napsal daleko, daleko lepší scénář. No co už by kůwa kdo chtěl po akčním béčku, než se odreagovat u bedny, páč bijáky jsou k návštěvě onačejších děl. A tak to asi stačí. Kyblík nábojů, kyblík krve, pár provařených aktérů a šmytec. Proto tři hvězdy za solidní zábavu. Víte, vy věčně nespokojení, když budu chtít vidět kvalitu, podívám se na kvalitu. Ale očekávat bůhvíco od akčního usabéčka a pak blinkat něco o propracovanosti scénáře a postav.........no, no, no, buďme tolerantní. A Cage? Ruku na aortu - kdy hrál naposled dobře v dobrém filmu? Každý film za posledních skoro 20 let je jeho "nejhorším výkonem".....a nebo to prostě není až tak úžasný herec......?

plakát

Smrt černého krále (1971) 

Příjemná klasika, na kterou se dá koukat i víckrát. A není třeba cokoli rozebírat, divák se pobaví. Jen ta stopáž, ta stopáž.........Tři hvězdy jsou málo, vím.......ale na čtyři to taky zrovna není.

plakát

Ostrov doktora Moreaua (1977) 

Očima tehdy třináctiletého hltače bijáků to byl "horror všech horrorů", přetřásaný o hlavních přestávkách na chodbě ve škole. Burt Lancaster jako šílený vědec a ukázkový zloduch, Michael York jako vyjukaný hrdina a atmosféra hodna krájení. Dnešní optikou se to prostě nedá hodnotit a tehdy to bylo "něco s velkým Ň". Tři hvězdy jsou tedy ovlivněny z obou stran, i když dnes už bych se na to asi nepodíval, abych si případně nezkazil dojem.......Takže spíše ze sentimentu 60% a nesfoukávejme z toho prach.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Švédský film, divný název - moc se mi do toho nechtělo. Nepatřím k těm, kteří si přečtou recenze, popřípadě kouknou na trajler a pak hurá na film. Tedy alespoň ve většině případů. Ale tady jsem byl zbytečně nerozhodný. Skvělý odpočinkový film. Neřešil bych režiséra, herce, hudbu, scénář a podobné pitvoidní záležitosti. Jen ryzí zábava - Forrest Gump od Tarantina na severský způsob. Čtyři poctivé hvězdy a chlup. 80%

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Bohužel nic, Bohušu. Marný pokus navázat na něco, co je už neuchopitelné. Pobavila rychlá výměna s lamou, ale vidět celý film je ztráta času. Škoda.