Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Hvězdný prach možná neoslní velkolepými triky, ale komu to vadí? To, čeho se mu nedostalo na penězích plně nahrazuje svým zvláštním kouzlem, laskavým humorem a hlavně skvělým hereckým obsazením. Charlie Cox i Claire Danes jsou neuvěřitelně sympatičtí a chemie mezi nimi funguje. No, a Robert De Niro jako tranvestita snad musel dostat úplně každého. Celkově to krásně klape a ani na chvilku to nenudí. Velmi příjemné překvapení. A navíc se dnes točí jen velmi málo filmu, které by bavili jak děti, tak i dospělé.

Rocky Horror Picture Show

Rocky Horror Picture Show (1975)

Přesně jeden z těch filmů, který si musíte buď zamilovat nebo nesnášet, ale rozhodně na něj jen tak nezapomenete. Dostala jsem se k němu úplnou náhodou, aniž bych o něm něco věděla. O to větší překvapení mě čekalo. Už úvodní titulky byly fajn, ale když se na scéně objevil Tim Curry na podpatkách... Sakra, už jenom ty jeho nohy si zaslouží hvězdičku!

Terminátor

Terminátor (1984)

Budu patřit k menšině, ale stejně mám tenhle díl mnohem radši, než tolik vychvalovanou dvojku. Efekty můžou někomu v dnešní době připadat trochu směšný, ale i tak mi z tohohle filmu pořád dokáže naskočit husí kůže. Ta temná atmosféra, skvělý Michael Biehn, Arnie ve své nejlepší roli, nádherná milostná scéna...