Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tak tohle se jim opravdu povedlo. Vtipné, milé, nenásilné, žádné přehrávání. Dlouho jsem smíchy nebrečela.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Moc se jim to povedlo. Jen mně asi budou oba senioři chybět:-)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Móóóc se jim to povedlo. Žádná vykrádačka, žádný prázdný děj. Připadla jsem si jako poprvé když jsem uviděla u bratránka Epizodu IV na videokazetě. Použili parádní lokace a bitvy s křižníky - tomu se nedá nic vytknout.

plakát

Manželská rána (2013) 

Musím říct velmi milé oddechové a vtipné,takové deštivé nedělní odpoledne jako dělané.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jsem nadšená. Kamera, střich, staré známé postavy a nové se taky dají. Samozřejmě zápletka nic nového pod sluncem - ani v naší galaxii, ale prostě mě to opět dostalo. Je mně líto, že to musel odnést Solo, ale tuším že synek se strýcem nějak vyvolají jeho ducha a na to se budu celé dva roky strašně těšit.

plakát

Jupiter vychází (2015) odpad!

Asi tak - 2x jsem u toho usla a po třetí jsem se dodívávala na pětkrát a to jsem se musela přinutit.Efekty by se daly, myšlenka a zápletka taková nedomyšlená, herecký výkon krasavice Kunis - po větě mám ráda psy - jsem myslela, že se pozvracím. Ta by měla zůstat v reklamě na voňky do WC. Tvďák kříženec by ještě ušel. Ale, opravdu ztráta času!!!!

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) odpad!

Tak tohle byla slátanina slátanin. Pořád se nic nedělo, rádoby se snažil tak 20 minut něco řešit a pak nic a ty jeho životní průpovídky. Tohle se Tomovi moc nepovedlo.

plakát

Nevěrníci (2012) 

Vynikající obsazení dvou skvělých herců a menší role mého oblíbence Caneta, parádní hudba. Jako žena vždycky říkám - prožít jeden den jako muž, tak si to pekelně užiju.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Je to asi tak, že jednička je pro někoho kdo zažil osudové setkání, dvojka pro toho kdo toho člověka potkal znovu a uvědomil si, že už ho nechce ztratit a trojka pro toho, kdo má za sebou vztah nebo je ve vztahu a má dítě. Uběhlo mně to strašně rychle. Dialogy nejsou vůbec zdlouhavé ani prázdné a trapné. Já se tedy zamilovala potřetí.