Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (414)

plakát

In Dubious Battle (2016) 

Film, ktery se vymyka zabehnutemu systemu Hollywoodu - zadne hmatatelne dobro nezvitezilo nad zlem.. Postavy mlhave, presne jak ve filmu zazni: "Neni to o nas" A ja bych souhlasil, neni to o postavach, je to o te dobe, vse ostatni je vedlejsi, bohuzel film by mel byt precijen dramatictejsi nez jak se tu tvari.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Je to to, co divaci mohou ocekavat. Becko jako vysity, ale jinak svizny a koukatelny.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Kdyz si odpustim tu smakuladu vizual okolo, tak je to vlastne porad jen ne moc popularni komix, logiku radeji nechat doma a uzivat si kaleidoskop. Ale ze bych tomu dl plnej pocet, to fakt fakt ne... asi az to odezni, procenta tez spadnou.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Vypada to, ze si Fejg timto filmem vystrelil z bojkotu na Oskarech (pry malo cernochu a zenskych hlavnich roli). Ano ano, mame u hned 4 hlavni hrdinky a sex-symbol, lec uplne blbyho chlapa na pozici sekretare (asi to ma byt paralela na hloupe blond sekretarky). Kdyz tohle hodim s usmevem za hlavu, tak se jedna vlastne o dobry lehce vtipny snimek, ktery si rozhodne nehraje na nejake vylepseni stareho filmu, spis jde o nostalgii a parodii na uz tak blaznivou komedii. Ale tak proc ne...

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Prislo mi tu hodne veci nedoresenych, nevysvetlenych a nelogickych. Clovek asi u tohoto snimku nema moc premyslet nad logikou a radeji tupe cumet na platno na tu astronomickou bitvu tech wtf malych skorapek (odkud se jako vsechny vzaly?), co sice projedou jak nuz maslem plne nabytym stitem, zato v pruletu atmosferou shori na prach. no..nebudu spoilerovat, a jiste, par nelogicnosti se prece najde vsude, ale tento film je na nich prakticky postaven. BTW - podobnost s Ender's game stylu zaverecne bitvy je ciste nahodna...No podruhe uz bych to fakt videt nemusel.

plakát

Centrální inteligence (2016) 

Hrozna slatanina, ale asi si to masy preji, tak budiz jim to doprano. Koneckoncu co take ceka od rocka, ten snad jeste nikdy nehral ve slusnem filmu, takze se to dalo ocekavat.

plakát

Mike i Dave sháněj holku (2016) 

Kupodivu to nebyla takova katastrefa. Clovek se i ze srdce zasmal a tak to ma byt, docela me ten Zekefron prekvapil. Nevychazi to vsak ze stinu tuctovych komedii, na ktere si za tyden nevzpomenete.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Genialni tah vybrat legendarni hru a zfilmovat. Povedlo se, zadna ostuda to neni.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Dobry vizual, ale Maugli zahranej pomerne neherecky, amatersky. Nastesti v prehrsle akci a vizualniho ohnostroje se to ztrati, takze za 4* Verim, ze detem se bude libi.