Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (205)

plakát

Brewsterovy milióny (1985) 

Nesmála jsem se asi tak jako ostatní, ale pobavilo jak musel utratit tolik peněz aby mohl získat ještě víc. Zvláštní film, u kterého ta sranda zase nebyla tak velká jak bych očekávala. Richard Pryor, bude pro mě, vždy ten slepý týpek co se dal dohromady z hluchým, a pak spolu komlikovaly život jednomu poldovi.

plakát

A.X.L. (2018) 

Přesně jak to vpadá na první pohled, tedy taková ta blbost z robotickým čímkoliv, tak přesně je to i ve filmu. Týpek je takovej polopablb, je tu parta debilů, armádní stroj který vypadá jako pes a krásná holka, která má bratra debila na druhou, atd. Vzhledově, vypadal AXL celkem dobře - i když trikově bylo hodně poznat že je prostě cgi - ale nedokážu opět scénáři odpustit že armádnímu robotovi, který má primárně sloužit jedinému účelu, dává city a jakési chování reálného živého psa. To postrádá jako vždy jakýsi "reálný" pohled na to, jak by to vypadalo, kdyby utekla nějaká mašina od armády - je nelogické, aby stroj na zabíjení, měl program na chování, nebo program na zpracovávání reálných hrozeb (hodný debil, zlý idiot, hodná holka, ochrana jednotlivých lidí, oproti útoku na jiné lidi, atd) Celý začátek a zhruba tak okolo půlky filmu a závěr, byly tak na 1 hvězdu a ta výplň mezi tím, tak zhruba na 2 - 3. Celé středisko kde se AXL vyrobil, vypadá jako skladiště uprostřed pouště, kde jsou jen 2 lidi a armádu tady zastupuje 1 ženská v televizi. Ty kráso, nečekala jsem zázraky, ale tohle působilo tak směšně, že šla celá atmosféra "strachu" úplně do háje. Vyloženě ne že bych tomu nevěnovala pozornost - měla jsem to puštěné při práci - ale moc mě to do děje nevtáhlo. Nevím jestli jsou zrovna američani takový kreténi, nebo to prostě musí nacpat do každého druhého filmu, kvůli nějakému rozdělení na hodné a zlé, ale nedokážu pochopit tu jejich inteligenci, která jim říká, že cokoliv co není moje, a nebo čemu nerozumím, tak musím zničit. Škoda že se tyhle filmy dělají až tak moc pro náctileté, a nebo naopak jako horrory a nic mezi tím. I takový film jako je Číslo 5 žije, je lepší varianta, než tohle.

plakát

Dokonalý chlap (2005) 

Průměrný romantický film, mírně praštěný, a vhodný k odpolednímu ležení na gauči, když se k vám tulí někdo moc příjemný a jste zachcuchlaní do deky a máte na stole čaj a prostě jen tak ležíte a máte náladu na romantiku. Prostě průměr. Hilary Duff byla vážně moc hezká a sladká. Za 3 hubičky.

plakát

Zlatý kompas (2007) 

Hezká pohádka, u které zamrzí že nedošlo k pokračování. Je to dětsky hravé a ten svět je krásně fantasiový. Když to viděla moje máma, tak se tak dívala a pak řekla "Přesně takhle jsi vypadala když jsi byla malá. Vlastně tak vypadáš pořád." No a já musím souhlasit, protože taková šikovná holčička, chybí u většiny filmů z dětskými herci. Příběh mě bavil a bylo to celé moc hezké.

plakát

Total Recall (2012) 

Když vedle sebe položíte teploučkou, voňavou, oboloženou bagetu se spoustou dobrých přísad, a suchý chleba bez ničeho, je jasné co si vyberete. Ani krásná Jessica Biel, tohle prostě nemohla zachránit. Navíc mi Colin Farrell, prostě v každém filmu připadá jak ublížené šťeňátko a drsňáka mu tak těžko uvěřím, v tomhle filmu především. Pořád mi připadalo že se každou chvilku rozbrečí.

plakát

Total Recall (1990) 

V dnešní době už by se tahle krásná práce s modelama a miniaturama nedala uskutečnit. Viděla jsem napřed dokument o tom, jak se tohle natáčelo a až potom film. Takto bych si chtěla udělat obrázek o mnoha filmech, ještě než bych se na ně podívala. Ale ten konec - od položení ruky na mechanismus a jeho spuštění - mi přišel strašně uspěchaný. Chápu že je to film a nebylo by zrovna záživné čučet půl hodiny na přeměnu planety, ale přišlo mi to moc rychlá změna. Film je na 4 hvězdy a společně s dokumentem o natáčení, se jedná o velmi zajímavý film, jak po stránce triků, tak i nápadu.

plakát

Sahara (2005) 

Ten kdo se podílel na natáčení tohoto filmu, četl z knihy tak maximálně "obsah" na zadní straně, protože to s knihou má sploečné jen ty jména. Naprostá urážka knihy a absolutní nepochopení daného příběhu. Dirk Pitt je v této knize už myslím padesátník a několikrát se zmíní že už je na tohle starý - a proto začal Clive Cussler psát romány Akta NUMA a Akta Oregon, aby Pitta nechal odejít do důchodu. Tady je to frajírkovský maňásek, který se chová jak James Bond. Vůbec se nedivím Clive Cusslerovi že tím byl zhnusený. Snad s přivřenýma očima, bych mohla dát 2 hvězdy, ale jen pokud budu předstírat že to není nijak spojené se stejnojmenou knihou.

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) odpad!

Podle zdejších komentářů, jsem čekala až do druhé třetiny filmu, na tu skvělou komedii o které tady všichni tak nadšeně píšou. Nějak jsem si musela splést film, protože tak nezáživnou "komedii" jsem už dlouho neviděla. Nedostavil se u mě ten samý efekt jako u většiny lidí, prostě proto, že mi nepřijde nic humorného na tupých dialozích, hádkách, vypruzenému plavčíkovi a ani na životem zlkamaném týnejdžrovi. V podstatě mě v tom filmu štvaly úplně všichni kdo tam hrál. A nevím teda který debil tohle nahrál na internet, ale tak 20% filmu bylo v angličtině (bez titulků)

plakát

Kriminálka: Oddělení kybernetiky (2015) (seriál) 

Jediný rozdíl mezi tady tím seriálem a jakýmkoliv jiným, je ten, že tady je asi tak o 20% víc záběrů na někoho u počítače.