Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (18)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Teda to je fakt humus. Troskovi bud totalne dosly napady, nebo se na stara kolena pomatl na rozumu. Takovou bejkarnu vyprodukovat to se hned tak nepovede. Koncentrace vtipu 0,5%, trapnost a zmatek zbylych 99,5%.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

James Wan je vazne borec. Vsadil na klasickou oldschoolovou ducharinu a vyplatilo se to! Zadny masakr, hektolitry krve a podobne serepeticky. Skvele strasidelna atmosfera dodala pribehu na duveryhodnosti. Dobra prace.

plakát

Antikrist (2009) 

Zajimavy psychologicky film. Ze zacatku celkem stereotypni smutek a zachvaty. Pozdeji tezke psycho uprostred lesa. Mistrna prace s kamerou vzala dost za sve.

plakát

Chata v horách (2012) 

Ani nejak extra nenadchne, ani neurazi. Sice ti zombies vypadaji hruzostrasne, ale takove ty sceny, kdy nekde nekoho vlecou a tam ho zabiji jsou okazale.

plakát

Slova (2012) 

Zajimavy pribeh k uvazovani. Na jedne strane penize, slava a vytouzeny zivot. Na druhe strane otazky moralky a pocitu. Dobre zvolena obsada odvedla skvelou praci. Tleskam.

plakát

Jídlo (1992) 

Zajimavy, vtipny a neuveritelny tvurci napad. Breakfast sel do nekonecna, pan Kraus v lunchi byl neco jako inzenyr Cert a dinner nemel chybu. Dobrou chut!

plakát

O život (2007) odpad!

Nevtipný neinteligentní ,,uher'' na tváři české kinematografie. V podstatě se děj nehne z místa a řeší se stále dokola totéž. Nehledě na příšerný herecký výkon Doroty Nvotové.

plakát

Bůh masakru (2011) 

V Brooklynu se sešli na první pohled slušní kultivovaní lidé, ale v průběhu se díky tématům i alkoholu vykresluje jejich skutečné já. Podle předlohy Yasminy Reza a následného výběru do rolí Romanem Polanski své úlohy zvládli skvěle: buran Reilly, věčně telefonující Waltz + histerky Foster a Winslet.

plakát

My Fair Lady (1964) 

Mladicka krásná Audrey Hepburn v nestárnoucím muzikálu. Nejvíce mi ucaroval song - Wouldn't it be loverly.

plakát

Volný pád (1993) 

Joel Schumacher natocil ,,majsterstyk''. Verim tomu, ze takova situace, ktera se ve filmu stala se muze stat I v realnem zivote.