Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (41)

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Opravdu velké zklamání. Je to hrozně dlouhé, místy hrozně nudné a navíc po svěží originalitě přichází parodie sama na sebe. Hlavní záporák je opravdu slabý odvar Samuela z jedničky, prostě jí to fakt nevěříte. Jediné dobré cameo je Elton John, jinak mi to přijde nějaké úplně zbytečně přeobsazené na to, že tam mají jen pár štěků. SPOILER: Závěrečná scéna nás má navnadit na trojku kde by měl asi dostat víc prostoru Channing Tatum... za mě raději už fakt ne tohle stačilo.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Kupodivu mi první 3/4 filmu ač se jednalo vlastně jen o konverzační část přišlo celkem v pohodě a chtěl jsem dát 3*, ale ta akční část to fakt sráží, takže nakonec jen 2*. Celkově vzato příjemné překvapení, neboť jsem čekal totální slátaninu ;o).

plakát

Chappie (2015) 

Bože, to byla strašná Čapíjovina. 1,5 *

plakát

Hercules (2014) 

Když se člověk hned na začátku oprostí od toho, že to není film o Herculesovi, ale o chlapíkovi co se za něj jen vydává a má velkou sílu, tak je výborná jednorázová popcornovka, která odsýpá a nenudí. Dobře mi přišli natočené obě bitevní scény, které jsou místy vtipné, ale hlavně jsou za světla (ne jako v Drakula: Neznamá legenda). Závěr to bohužel trošku sráží, přesto dávam 3,5 *

plakát

Tři bratři (2014) 

Varování ministra zdravotnictví: Některé pasáže mají tendci zalézt Vám do hlavy a Vy máte potřebu si je pořád broukat. :-) Že jsem takhle zbarvená, říkají mi Červená. Karkulka červená, že jsem takhle zbarvená, že jsem takhle zbarvená.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Klidně mě ukamentuje, ale já jsem se vlastně celou dobu slušně bavil. Ať už se jednalo o vtipnou scénu, a nebo pro změnu byla tak pitomoučká až to mě to rozesmávalo. Hlavní je nehledat v tom všem nějaký smysl všehomíra, ale usednout s kopou popcornu k televizi (kdo nestihl kino) a prostě se tím nechat unášet jako želvy brouzdající kanálem. Pokud přece jen neumíte dočasně omezit hledání všehomíra ve filmech odečtete si od mého hodnocení 3*.

plakát

Predestination (2014) 

Mám pocit, že veškeré časové paradoxy by měli zabránit vzniku filmu :-)

plakát

Saltová (2010) 

Čirou náhodou jsem včera zjistil, že existuje více verzí filmu. 4* tedy dávám verzi The Extended Cut, která kromě pár drobných rozdílů v průběhu filmu, obsahuje hlavně úplně jinou finální pointu kvůli, které jsem dal nakonec 4* místo 3*.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Spoliery možné ;o) Někomu prostě hráblo, jinak si nedovedu představit proč někdo zvolil stopáž, která šplhá téměř ke třem hodinám. Snad se neobjeví něco jako directors cut se stopáží řekněme 4,5 hodiny, to by bylo na prohnání si hlavou čímkoliv. Děj prostě nedává vůbec žádný smysl, proč se děje to či ono, možná kdyby to byl první díl celé série, ale prostě mi to nedávalo návaznost na předchozí díl. Herecké obsazení úplně zbytečné ty lidi tam prostě nemusí být, snad jen postava, kterou hraje Stanley Tucci mi přišla trošku zajímavá. Co mě, ale drásalo nejvíc je způsob jakým se transformují lidmi vytvoření transforměři, žádné cool přeskládání jako v předchozích dílech, ale spíš jak když se přelévá T1000 (nic proti T1000, ale ten si zase nesnažil hrát na transformers). Shrnutí: utrpení, nuda, výbuchy. 1* za scénu s fotbalovým míčem, který byla jediná za celý film kdy jsem se zasmál. Příští díl očekávám jednoznačný odpad. Update (29.12.1014): Kdo chce vypnout mozek a jen se bavit dopuručuji raději letošni Želvy ninja.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Přiznám se bez mučení, že trailer mě tak zaujal, že jsem si pořídil knížku předtím, než jsem se vydal na film. Film se místy moc nedrží knižní předlohy což jej sice nějak extra nedegraduje, ale některé věci mohou působit zmatečněji, než byly popsány v knize, kde je na vše víc času a nemusí se nahustit na jedno místo. Celkově jsem byl velmi spokojen a určitě jsem nebyl zklamán. Na to, že dle dostupných informací stál film jen 34 mil. $ určitě nepůsobí vůbec levně. Komu se film líbil a nečetl knihu mohu jen doporučit. Kdo nečetl knihu, ať si odečte od hodnocení 1*