Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Recenze (162)

plakát

Deadpool (2016) 

Ryan Reynolds není herec, který hraje Deadpoola. On je Deadpool. Fanoušci na Deadpoola čekala strašně dlouhou dobu, na jeho vytouženo sólovku a jak to dopadlo? Výtečně. Deadpool hází jeden vtip za druhým, akční scény (choreografie) jsou libové a postavy mají taky něco do sebe. Navíc jsme se konečně dočkali Colossuse, který je vytržený jak z komiksu. Škoda, že to samé neudělali pro Daniela Cudmorea. T.J. Miller (Weasel) je velice vtipný a jeho chemie s Deadpoolem je skvělá. Ed Skrein byl dobrý záporák, jen škoda, že mu nedali víc charakteristiky, což samé platí pro Ginu Carano a její Angel Dust. Morena Baccarin byla senzační jako vždy a doufejme, že nějak získá své schopností v budoucnosti. Hudba (a tím myslím hl. písně) byla hodně povedená.

plakát

V hlavě (2015) 

Inside Out je jeden z nejlepších Pixarovek, co jsem kdy viděl. Postavy jsou zábavné, každá svým způsobem originální. Film je plný emocí, které vás dokáží rozesmát i rozesmutnit. A navíc tomu dopomáhá i skvělá hudba. Film se mi vážně velice líbil; je pro každou generaci; má akci; vtipné scény i smutné scény (které se mi ze všeho líbili); a především: originalitu.

plakát

iZombie (2015) (seriál) 

iZombie mě překvapil. Má to skvělé postavy, dějové linky, a zvraty. Rose McIver hraje Liv a její osobnosti v jednotlivých epizodách úžasně, neztratí se i ostatní postavy, jako je komický Ravi (Rahul Kohli), detektiv Babineaux (Malcolm Goodwin), hlavně musím pochválit Davida Anderse jako Blaina, kterého jako záporáka ztvárnil skvěle, a taky se mi fakt líbil vývoj pro postavu Majora (Robert Buckley). A abych nezapomněl, hlavně se mi líbí začátky scén v komiksovém stylu.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Dvě slova: Epic Awesomeness. Troufám si říct, že tenhle film je rozhodně lepší než celá prequelová trilogie a to je Epizoda III vážně skvělý film. Co ale musím nejdříve říct, že nejlepší stránkou filmu jsou postavy. Rey, Finn, Kylo, Poe, ti všichni mi byli velmi sympatičtí a byli totálně skvělí. A samozřejmě, abych nezapomněl Hana Sola, kterého Harrison Ford pořád hraje skvěle. Akční scény byly totálně boží, obzvlášť závěrečná akční scéna, kde se postavy utkají proti Kylu Renovi. A abych nezapomněl, film provází i Williamsova brilantní hudba.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Naproto skvělý seriál. Podle mého názoru, jeden z nejlepších seriálů od DC. Má to sice pomalý rozjezd, ale epizodní příběhy nenudí a obohacují je skvělé postavy; především Cisco (Carlos Valdes), Eddie (Rick Cosnett), Joe (Jesse L. Martin), a u mně je tu především Harrison Wells (Tom Cavanagh). Vizuální efekty jsou víc než dostačující (pro seriál), a sem tam se objeví i skvěle propracovaní záporáci (např. Captain Cold nebo Heatwave). A samozřejmě, akce a humor nechybí. Snad si seriál udrží kvalitu i do dalších sérií.

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Jessica Jones, ještě temnější než Daredevil. Krysten Ritter zde neuvěřitelně hraje Jessicu Jonesovou, a její protějšek Kilgrave byl neskutečně skvělý sympatický záporák, jeden z nejlepších, co nám mohl zatím MCU nabídnout; kterého brilantně hrál David Tennant. Ta temná atmosféra je vážně dobrá, a ta hudba tomu ještě přilepšuje. Navíc si oblíbíte i postavy, na kterých vám záleží. U mně to krom Kilgravea byl Malcolm (Eka Darville) nebo neporazitelný Luke Cage (Mike Colter). Každopádně, seriál je skvělý, a vřele doporučuji.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

I po 30 letech je Ash (Bruce) pořád ve formě a to je víc než dobře. Vtipné scény jsou skvělé, a praktické efekty jsou povedeny na jedničku. Škoda že už se tolik nevyužívají. Pablo (Ray) a Kelly (Dana) jsou velice zábavné a sympatické postavy, které jsem si oblíbil už při prvním seznámení. Zatím hodnotím jen pilot, uvidím, co přivede dalších 9 epizod.

plakát

Návrat do budoucnosti II (1989) 

Po úžasném prvním filmu, přichází ještě lepší film. Tenhle legendární kousek je jeden z nejlepší z této trilogie. Doktora Browna jsem si oblíbil ještě víc, a jeho partnerství s Martym je víc než zábavný. Líbili se mi narážky a flashbacky k prvnímu filmu, díky tomu jsem si film oblíbil ještě víc.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Opravdu skvělý film se zábavnou zápletkou a postavy. Velice originální film, postavy jsou velice zábavné, k tomu je doprovozena úžasnou hudbou od Alana Silvestra a Michaelem J. Foxem, který zahrál Martyho na jedničku.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 2. (2013) 

Musím především pochválit hudbu. Jako u předešlého dílu, příběh je temnější, vážnější a to je dobře. Joker i Superman jsou skvělí protihráči, kteří dostávají Batmana na kolena. Scéna s upadajícím městem (asi víte o čem mluvím) byla skvělá ukázka chaosu a temnoty, který Gotham přímo prezentuje jako město zločinu. Po tomto díle jsem si i trochu oblíbil novou Robin (sice není lepší než Dick nebo Jason, ale i tak ujde).