Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (437)

plakát

Cesta (2009) 

Vážně hrůza. Film má hodinu a třičtvrtě ale celé by se to dalo klidně vměstnat do deseti minut. Sice je to pojatý tak, že se něco takového opravdu může stát, ale příběh je naprosto o ničem, efekty jak kdyby žádné neexistovaly, kamera naprosto obyčejná. Podobné jako Book of Eli stejná procházečka zničenou krajinou a totálně bez duchu. Kdyby to bylo jen v těch desesti minutách byla by to bezvadná podívaná, takhle pouhých 22%.

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Už je to pěkná doba co jsem to naposledy viděl, ale vím, že mě to bavilo a to i přes to, že staré filmy neumsím. Pro kluka je to jak splněný sen, vydat se s partou kamarádů do pravěku a objevovat zde prehistorická zvířata a kostry.....

plakát

Cizinec (2010) 

Nevim proč to tady lidi hodnotí za odpad. Na nominace na zlatý glób to sice nemělo, ale zas tak hrozný to taky neni. Je to taková pohodovka s příjemnou muzikou a hercema. Podle mě si to 60% zaslouží. 60%.

plakát

Coco Chanel (2009) 

Tak tohle ale vážně ne. Nevím do jaké míry se film drží reálií, ale pokud takováhle Coco opravdu byla, tak bych ten film ani nenatáčel. Někoho tak arogantního v tehdejší době, kdy se jí dostalo v jejím postavením tak neuvěřitelné šance, jsem neviděl. Plus z Tautou dokázali udělat opravdu nehezkou osobu (narozdíl třeba od Amélie), takže by se dalo říci, že ani hezká nebyla (a pokud přičtu i chování tak ta by letěla hned). Takže abych to shrnul: Natočený je to asi dobře, herecky to taky není špatný, ale film vás znechutí natolik, že prostě více než-li dvě hvězdy tomu ani dát nemohu a ke konci jsem se už i nudil..... 35%.

plakát

Constantine (2005) 

Film co není k zahození. Keanu Reeves sehrál svojí roli skvěle a děj taky není špatný a navíc má naprosto nepředvídatelný konec. Počítačová hra mi sice zkazila celkový dojem ale pro film hodnotím 4*ma.

plakát

Coriolanus (2011) 

Zajímavý námět a ze začátku bylo asi těžké odhadnout zda to bude dobré nebo propadák. Nakonec se z toho vyklubalo to druhé. Coriolanus zasazený do dnešní doby prostě nefunguje. Režijní debut Fiennese opravdu nevyšel, je zde moc hluchých míst, občas herci neví co mají přesně hrát a veršovaná stará angličtina to celé jen zhoršuje, jelikož tam prostě vůbec nesedí. Na vzdory tomu všemu to přeci jen má nějaký děj a podobnost s originálem od Shakespeara tam najdete, proto 40%.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Bezvadné zpracování a skvěle zahraná hlavní role Butlerem ;) děj je nádherně promyšlený do detailu a divák jen očekává co se ještě dalšího stane, jak bude vypadat další smrt a jak zase převeze Jamieho Foxxe. Jediné co mi hodně nesedlo byl rychlý závěr, který mohl být ještě o něco více promyšlený. 90% což je stále ještě 5* ;) film, který by jste si neměli nechat ujít ;)

plakát

Ctrl Emotion (2009) (studentský film) 

Na první film pod taktovkou Kotka je to bomba..... Bezvadný krátkometrážní snímek o lidech jakožto loutkách se zapracovanými vtipy, které stojí zato ;) A Tereza Voříšková ukazuje že mladistvý talent se neskrývá pouze v Mádlovi, ale i v opačném pohlaví, jak už ostatně dokázala v Bobulích ;) 90%.

plakát

Čarodějky z Eastwicku (1987) 

Mě osobně se film líbil. Má skvělý obsazení, bezva námět a hudba také není špatná. Hvězdičku ubírám za prazvláštně udělaný zvrat v ději, nějak sem to asi nepochopil nebo nevim... Bylo to pro mě takový jako že všechno dobrý, všechno v pohodě a najednou kvůli jedné věci se všichni probrali z tranzu nebo co... jak říkám asi sem to pořádně nepochopil... 80%.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Sice je to celý postavený na herectví Nicolase Cage a efektech, ale ono to kupodivu stačí... Hlavně efektová stránka se velice vydařila a je jich tam opravdu spoustu, takže ani nemáte čas přemýšlet nad fádním dějem ;) Každopádně celkový dojem za 80%.