Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Poslední recenze (232)

plakát

Výplata (2003) odpad!

'Budoucnost se nedá změnit, a právě proto mi vychází celej plán' - o skoro celý film později - 'Změním budoucnost protože mám bejt klaďast a chčiju na svojí logiku scénáře'. Do cca poloviny metráže film by se dal brát jako průměr.. Avšak od scény kdy Aaron Eckhart natáhne svojí fantasy Berettu s dvěma vypouštěcíma oknama a dvojitým kompenzátorem, se film změní v naprosto čistý koncetrovaný odpad. Deus Ex Machinismus obou hlavních postav, film porušuje svoje hlavní pravidla/logiku/základ, a obětuje vše, protože neví jak se sám zakončit. Pak největší problém filmu je to, že pan scénárista si myslí, že lidi jsou úplně stejně tupý jako on (cca 70IQ), jelikož když vidíte ve filmu to, že v tunelu podzemky je nějaká utilitní krabice, kde je doslova stará počítačová základní deska co není ničím zapojená, co zkratuje nějaký kondík na desce co není nikam zapojená, a to zamkne brzdy metra co se řítí na hlavní charakter, či to, že lze odemknout dveře přes čtečku ikdyž přes čtečku karet přejel jen průhledný plast (a tato chyba je ve filmu DVAKRÁT jen pár minut od sebe), či odpálení .45 hollow point náboje tím že nic neťukne do zápalnice, tak vás to nutí se zamyslet nad tím, jestli člověk co toto dělal je opravdu gramotný. Predestinační žánr filmu se mi líbil, bohužel je to tak vyhulený z prstu že bych se radši koukal na Lynchův film, a dával by mi větší smysl. Shlédnuto po cca 16-ti letech, s tím že jsem si pamatoval že je to docela dobrý film. Svatá sr*čko. Chvílema je film až taková klauniáda, že jsem se musel kouknout na csfd, jestli u filmu není napsaný podžánr komedie.. Až tak brutálně komický a patetický se film v poslední třetině stane. Nikdy víc. Do odpadu posláno adekvátně! PS. Právě jsem toto dopsal, a kouknul se na hodnocení tohoto filmu (69% v době psaní recenze) a pak se kouknu na Snyderovo Sucker Punch a vidím pouhých 61%. Jestli si zdější uživatelé myslí že tento film je lepší než-li sucker punch, mám opravdu velkou chuť smazat svůj účet na této stránce a DDoSovat servery kvůli tak brutálním dezinformacím a neznalosti zdrojového materiálu, a přejít na IMDB (kde situace i tak není o tolik lepší). Ale asi to chápu, tento film je pro lidi s podprůměrným intelektem, a průzkum ukázal že je v ČR 60% populace, podprůměrně inteligentní občanů. Užijte si tento film pokud jste opice s IQ70. Pokud jste tomuto filmu dali více jak 2 hvězdy, jste tento případ. PPS. v jedné scéně máte přímo close up záběr na cvičný náboj puškové ráže co nabíjí nějakej bad guy do G36ky, co má voskovou náplň s plastovým obalem, který lze přežít bez značného zranění i bez plátů ve vestě. Této střele se vyhnou naše hlavní dvě postavy po vystřelení, a pak trefí a zabije hlavního záporáka. Scénárista: "ALe mÁ to čErvENeJ hRot tAk tO bUdE vYpaDaT nEbeZpEČňe! To bylo pro ty lidi co měli ještě chuť se na tento zvratek kouknout.

plakát

Sexmise (1983) 

Takový feministický Polský Equilibrium říznutý s Arx Fatalis. Občas je to docela mozkomrd, občas míra trapnosti přespříliž, avšak jako celek to nakonec funguje. Zajímavá to záležitost.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Trucky na ledě z Hollywoodu. Ježdění po ledě, drama, napětí, zrada a špatný CGI, však dostačující.. áá Liam. To jsem od filmu čekal, a to od filmu dostal. Tento film je, řekl bych dost neznámý, takže jsem rád že jsem ho jen tak sám z ničeho našel. Rozhodně nelituji.

Poslední hodnocení (735)

Sexmise (1983)

24.04.2024

Kyslík (2021)

20.04.2024

Mrazivá past (2021)

07.04.2024

Růžový panter (2006)

02.04.2024

Duna (2021)

27.03.2024

Problém tří těles (2024) (seriál)

odpad! 26.03.2024

Kleopatra (1963)

18.03.2024

South Park: Joining the Panderverse (2023) (TV film)

16.03.2024

South Park: Not Suitable for Children (2023) (TV film)

16.03.2024

Reklama