Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (738)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Raketa mezi seriály, která si svou pozornost zaslouží poměrně neotřelým zpracováním, přestože téma tady již bylo. Za mě velké plus za upozornění na problémy s dluhem, se kterým lidé neumí příliš pracovat.

plakát

Jak na věc (2002) 

Poměrně vtipná britská komedie pro celou rodinu ...

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Možná nejhorší Bond vůbec. Dvě hvězdy za prolog, ale jinak všechno špatně. Od půlky jsem se díval na hodinky a šíleně se nudil, závěr byl strašný.

plakát

Zátopek (2021) 

Dobré, tedy za tři ... Kdo zná příběh Zátopka, nic nového se nedozvěděl, Helsinki byly výborné, ale myslím, že se z toho dalo vytěžit víc.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Možná lepší seriál než se na první pohled zdá. Postavy jsou zajímavé, prostředí taky. Není to top, ale když si unavení sednete večer k Netflixu, je to celkem fajn ...

plakát

Kmotr (1972) 

Sága má nesporné kvality, ale taky na mě příliš pomalé tempo. Některé scény mi přijdou dlouhé, jiné trochu zbytečné. Hezky se na to dívá, ale Tenkrát v Americe je o level výš.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Překvapení. Pozitivní, samozřejmě. Vynikající Rosamund Pike a vybroušený scénář s hudbou a náladou, kterou mám rád. Moderní v dobrém slova smyslu.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Pro mě jsou Walking Dead hlavně studnice scénáristických nápadů/postupů. Tím, že je ve hře mnoho postav, lze si s dějem pohrávat. Je to fajn, přestože těch sérií je prostě moc. Určitá kondenzace tomu chybí, místy jsem se nudil. Ale celkově se jedná o nadprůměrný seriál, který sice není úplně top top, ale stojí za shlédnutí těch 160? dílů.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Zajímavé téma, hlavní hrdinka a dobovka. To jsou hlavní plusy jinak celkem banálního příběhu, který uchvátil svět. Pro mě je hodně zajímavé, že se tak stalo. Podle mě na tom má podíl hlavně covid doba, jinak by se The Queens Gambit ztratil v záplavě kvalitních Netflix seriálů.

plakát

Coco (2017) 

Přestože za mě slabší pixarovka, pořád nadprůměrný animák. Coco mi přišla až moc vysoustružená podle všech možných pravidel. Méně je někdy více ...