Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (264)

plakát

Buď chlap! (2023) 

No něco tak trapného a nudného už tady dlouho nebylo.Naprosto ostudný příběh o ničem,kdy se člověk těší až se to rozjede a bude se moct zasmát a ono nic nepřichází.Nechápu dobré herce,které jinak uznávám,že se tohoto paskvilu rozhodli zůčastnit.Ale peníze asi nesmrdí..

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) odpad!

Okopírovany pořád, který ztrapnila banda českých vidláků a originálu  se nepřiblížila ani z 5 % , je to naprostý odpad a paskvil!!!

plakát

Drbny (2023) (pořad) odpad!

Tento paskvil se nedá ani bohužel slušně komentovat,raději bych napsal několik desitek sprostých slov!!!!!🤢🤮🤮

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Náhodou super film a mě se to líbilo jen škoda že rozdávají karty v kině a není vlastně jasný kde a jak to použít..jinak sranda film a 5 hvězd

plakát

Pohlreichův souboj restaurací (2023) (pořad) odpad!

Sledovanost nula,nezajímavý pořad,který skončí v propadlišti dějin.Tohle nikoho nenadchne a pokud se nevrátí Ano šéfe tak je to konečná!

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 2 (2023) (série) odpad!

Hnůj a žumpa nejhoršiho kalibru!Taková prasárna, kterou normalně nevydrží sledovat bez zvracení i retardovani diváci nejhoršího kalibru...a je vůbec drzost,že nějakého patvora Tohle vůbec  napadlo Takovou  zvrácenost, pustit do českých televizí....

plakát

Duch (2022) (seriál) 

Jen naprostí šupáci tady hodnotí negativně tento super seriál.Naprosto špičkové zpracování,zápletky a i komediální prvky,doufám, že natočí pokračování...

plakát

Hádkovi (2022) 

Tak naprosté zklamání a stejně jako další lidé v kině jsme nevěřícně po odchodu kroutili hlavama,neboť celý film se odehrává jen v bytě a na balkoně.Nechápu,že takovou slátaninu,jinak kvalitní herci natočili.

plakát

Holčičky (2022) (pořad) odpad!

Zvrácený pořad  Sokupa a dělaný pro zvrácené lidi jako je Agáta odpad!🤮🤮🤮

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Naprostá trapnost a předražený nesmysl.Vyhodit 500 mil. za film,kde mají především hrát český herci je opravdu špatné. A nacpat tam cizince,jen kvůli pozdějšímu komerčnímu využití v zahraničí,se ukázalo jako totální omyl,protože mimo ČR Žižku nikdo nezná a jsem zvědav, kolik tento paskvil prodělá nakonec.