Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Ohnivé vozy

Ohnivé vozy (1981)

Doba kdy se sport dělal kvůli vášni a ne kvůli penězům. Brilantní herecké výkony, kterým se dnes málokteré vyrovnají a nádherná hudba od Vangelise.

Prokletý klub

Prokletý klub (2009)

"I wouldn't say I was the best manager in the country. But I'm in the top one."

Hon

Hon (2012)

To jsem se zase naštval! Jestli mě někdy trefí šlak, tak za to nebude moct politika, ekonomická krize ani žena, ale tutově nějaký film. Jedno křivé falešné slovo a co to s okolím udělá. Okamžité odsouzení od všech lidí v městečku. No já jsem se zase rozčiloval jak děda, když mu zruší AZ kvíz. Ale ve finále fakt skvělý film. :)

28 dní poté

28 dní poté (2002)

Pojď sem kam jdeš.. Zmatený Jim, prázdná nemocnice, prázdné město, prázdná nádrž.. vlastně ne, město až tak prázdné není. Je plné nadopovaných ZOOMbies, kteří dokážou zaběhnout stovku lépe než Bolt. Podle mně je to jeden z nejlepších hororů tohoto žánru.

Into the Mind

Into the Mind (2013)

Dechberoucí počin, místy až mrazivé momenty, parádní hudba a dokonalé prostředí bílých vrcholků hor. To můžu ! Jako rekreačně extrémně akční lyžař jsem se nestačil divit, jak člověk v pohodě dokáže překonávat svůj strach z těch sebevražedných sjezdů. Ale chápu, že za tím stojí právě ten adrenalin !

Drive

Drive (2011)

Opravdu skvělý snímek. A to jsem se k němu dostal čirou náhodou. Zhlédl jsem ho už aspoň tak 4 krát a stále mě neomrzí. Od doby, co tenhle film znám, tak si taky dávám do pusy párátko, protože to vypadá děsně drsně a cool ! Jinak kamera super, a zvukový podmaz taky strašně parádní. Ať žijou noční jízdy v autě za poslechu Nightcall.