Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (76)

plakát

Versailles (2015) (seriál) 

Z několika seriálů, které jsem viděl v roce 2020, jsem tento hltal nejvíce. Velmi povedená výprava a herecké výkony neokoukaných tváří. George Blagdena znám z Vikings a vlastně on byl podnětem pro sledování tohoto seriálu, kdy mě ve své roli nezklamal. Ještě mě mile překvapil Alexander Vlahos v roli Filipa, kterou bravurně zvládl.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

První dvě epizody pořádný časový guláš. Od třetího dílu jsem se konečně zorientoval a postupně poctivě hltal každý nový díl. Akorát škoda že díly, kde nebylo dost Geralta, byly takové vaření z vody.

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Soukupovo Magnum opus ve formě existenciálního dramatu, kde exceluje v roli premiéra, jenž oplývá neorenesanční personou.

plakát

Upgrade (2018) 

Konečně film u kterého to odsípá. Ani chvíli jsem se nenudil a musím přiznat, že by se mi takový čip taky hodil a to nejsem žádný kvadruplegik.. haha

plakát

Interstellar (2014) 

Zrovna jsem se na to dodíval, takže zde píšu své pocity ještě zasyrova. Opravdu velkolepá výprava, nádherná hudba a strhující scény vyvolávající emoce. Miluji tuhle tématiku vesmíru a ikdyž je to pouze jen film, tak mě nepřestane vesmír nikdy fascinovat.

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Jurij Spojka je opět na scéně a předvádí návrat na vrchol doslova ze sraček.. Ty jeho pohyby popírající Newtonovy zákony mě rozhodně bavily a ten švidravej drogista tomu taky dal říz.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Jásyn Statšunka ve své typické roli ve svém obvyklém živlu. Novodobý John McClane, který by i Titanik před Megalodonem spasil. Rybičky pekný, potápění v moři na nějakou dobu odložím.

plakát

Ohnivé vozy (1981) 

Doba kdy se sport dělal kvůli vášni a ne kvůli penězům. Brilantní herecké výkony, kterým se dnes málokteré vyrovnají a nádherná hudba od Vangelise.

plakát

Black Panther (2018) 

Politicky nekorektní... Málo bělochů a asiatů.