Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Páni........to jsou ale bedny, co :-):-):-)? A jak do sebe všechno logicky zapadá. Nechtěla bych být zločincem v jejich rajónu :-).

plakát

Sue Thomas: Agentka FBI (2002) (seriál) 

Zvláštní kombinace, když řeknu........"milý akční seriál". Ale v zásadě je to tak.

plakát

Salamandr (1981) 

Tak to je opravdu film, který zanechá dojem.............ještě teď mám husí kůži. Některé pasáže slabším náturám nedoporučuji.............k zubaři by se vám potom opravdu nechtělo.

plakát

Příběh z Filadelfie (1940) 

Tenhle film jsem už hrozně dlouho neviděla, ale moc hezky na něj vzpomínám. To se mi zas tak často u filmů tohoto žánru nestává.

plakát

Malý pitaval z velkého města (1982) (seriál) 

Za mého dětství to byly detektivky jako řemen. V dnešní době všech těch " Kriminálek v......" už působí jen jako slabý odvar, ale pro mě mají pořád určité kouzlo.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Hluboká nenávist, krutost, bezmocnost a utrpení......naproti tomu láska, naděje, víra a sebeobjetování.......to vše v nádherném filmu s výbornou Natalií Portman. Kvůli silnému charismatickému hlasu Huga Weavinga doporučuji tento snímek vidět v originále, protože jinak ....... z tak výjímečného hereckého výkonu, který tady Weaving podává, nebudete mít nic. "Vé" totiž svou masku nikdy neodloží.

plakát

Černí baroni (2004) (seriál) 

S nadšením jsem očekávala tenhle seriál, ale bože, jaké zklamání. Jednu hvězdičku dávám jen za pár dobrých hereckých etud.......rozhodně ale né Holubových (ten je ,podle mého, nejslabším článkem tohoto projektu).

plakát

Horákovi (2006) (seriál) odpad!

Jedním slovem............TRAPÁRNA

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

Nádhernej pejsek, ale jinak mě tenhle seriál nikdy moc nebral.

plakát

To nevymyslíš! (2005) (seriál) 

Takový novodobý Bakaláři. Některé příběhy jsou lepší jiné horší, ale v celku se na to dá docela koukat. Kdybych mohla hodnotit jednotlivé příběhy, tak bych rozhodně 5 hvězd dala scénce, kde se Petr Rychlý, kvůli ženské, narve do neoprénu a pak z něj nemůže ven ...... byla jsem naprosto mrtvá smíchy. Zvláště tím přirovnáním ....... "Jak od Ondřeje Sekory" *****.