Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (877)

plakát

November Man (2014) 

Hodně dobrý film, co se týče tempa ... celých 108 minut budete napjatí jak struny a sledovat celkem fajn natočené akční scény. Co ovšem celý film nesmírně posílá do hranic průměru je scénář. Jinými slovy, hloupost a ještě jednou do očí bijící hloupost na druhou. Po některých brutálních hloupostech budete rádi, že film můžete kdykoliv zastavit a danou hloupost vydýchat (v lepším případě něčím zajíst). Škoda.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) odpad!

Oukej ... to, že scénář k celé Step Up sérii má na starost banda tučňáků, co byly moc dlouho na sluníčk, víme už od prvního dílu. Bohužel ale poprvé od prvního dílu převzali tučňáci i choreografii. Jop, tohle je nejen obrovsky hloupé (opravdu velice hloupé, předchozí díly si v hlouposti se čtyřkou nezadají, a vypadají, jako kdyby je psal Einstein), ale i nudné. Ruce pryč, nekoukat, plivnout, zapálit a popel vystřelit do vesmíru.

plakát

Let's Dance 3D (2010) 

Ty vole ono to jde ! Někdo natočil film o tančení, který je opravdu o tančení. Dá se říct, že je to takový Raid v tanečním žánru. Akorát, když postavíme Raid a třetí Step Up vedle sebe, co se kvality scénáře a hereckých výkonů týče, tak Raid by dostal Oscara. Tím chci říct, že trademark celé Step Up série, v podobě naprosto hloupého scénáře (kdy se vám při replikách kroutí a lámou všechny kosti v těle ... jelikož jsou OPRAVDU STRAŠNĚ hloupé), se bohužel nevyhnul ani třetímu dílu. Jo a taky bych měl výtku k herečce, co hraje "hlavní kost" ... tu holku totiž vytáhli z billboardu na roční dovolenou v Mauthausenu ... kost a kůže, bleh !

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

Tenhle film se nedá moc hatovat, ale je to stále dost slabé. Dějově je to až moc blbé, a dance offů tu taky zrovna moc není, a když už tu nějaky je, tak není zase tak kulervoucí. Tedy až na ten poslední, který se odehrává v dešti a je i velice zajímavě nasnímany ... jo a taky hlavní aktérka je strrrrrrašná kočka !

plakát

Fate/stay night: Unlimited Blade Works (2014) (seriál) 

Po 12 dílech obrovské nadšení, původní verze sice už byla velice našlápla, ale tenhle reboot je něco úplně jiného. Pokud jste už viděli filmovou adaptaci Unlimited Blade Works, tak je to (minimálně co do produkčních kvalit, které bych se nebál přirovnat k Titanům) to samé, akorát větší, lepší a delší.

plakát

Accel World (2012) 

Předpokládám, že v popisu došlo k chybě, a jedná se pouze o dvoudílnou OVA, která vyšla jako bonus k původním 24 epkám. A jak už to u těhle přídavků bývá, tak se tu nedozvíme vůbec nic nového, ale jsou hodně fajn. V prvním se hodně fightí, proti "nové hrozbě" ve VR, a ta druhá se (jak už to tak nějak bývá zvykem) odehrává v lázních, kde se Haru pokouší zhubnout, čili jinými slovy klasická feel good epizodka. Komu se líbil původní seriál, tomu se bude určitě líbit i tohle extra.

plakát

Comedy Central Roast of Justin Bieber (2015) (pořad) 

Surprise guest byl jednoznačně nejlepší .. ale nejvíc mě rozsekal Ludacris a jeho joke na Justina s Ellen Degeneres ! I Justin sypal dobré fórky (není divu, když mu je napsal někdo jiný), ale zase to celé zazdil jeho klasickou pózou "Dělal jsem špatné věci, je mi to líto, ale bůh mě miluje a budu lepší" .... za to měl přiletět záhlavec od surp guesta (satisfakcí budiž to, že po něm předtím mrskl cíčko).

plakát

Rew thalu rew (2014) 

Celkem dost přestřelené, některé scény až (obávám se, že neúmyslně) parodické, občas přehnaně digitální, ale jinak velmi fajn akční scény. Po Tom Yum Goong 2 jsem nevěřil, že tohle může dopadnout dobře (kdo neviděl, tak ať to raději tak nechá). Jasně ... děj je extrémně hloupý (fakt hodně moc), zkratkovitý jak zmrd, a ve skutečnosti jen ruší. Ale akce to celkem dost vynahrazuje ... hodně pomáhá i stopáž, která je pod 90 minut. Tenhle koment je taky děsně zkratkovitý, jelikož mi u sledování tohoto kousku dočasně kleslo IQ. Musím se zregenerovat. Ahoj, kucí !

plakát

Accel World (2012) (seriál) 

Ojej, tak to teda čumim. Naprosto nechápu, jak může mít tenhle seriál o dost horší hodnocení, než obě série Sword Art Online. Accel World se totiž odehrává ve stejném universu jako SaO, a jediný rozdíl mezi těmito dvěma značkami je v tom, že Accel World je o dost lepší. V AW se nedočkáme žádné nahuštěné omáčky s dějově nedůležitými díly jako v SaO, nesetkáme se zde s otravnými charaktery na facku, které si v šestnácti letech hrají na taťku a mamku. Ne. Tady se setkáme s brutálním MMO světem, ve kterém se dá dělat jediné, bojovat o body. Což znamená, že v každém díle si tu navzájem rozbíjí tlamy různorodí nepřátelé, a když se ocitneme v reálném světě, tak i postavičky zde jsou uvěřitelné a absolvují i nějaky ten rozvoj. Animace a kresba je naprosto bezchybná a drží si kvalitu po celych 24 dílů (opět veliký rozdíl oproti SaO). Čili moje doporučení zní, pokud vás zklamalo SaO, tady si chuť jednoznačně napravíte !

plakát

Chappie (2015) 

Nom,vypadá to,že Elysium byl velký přešlap a N-Blomp je zpátky. Novodobé (a velice dospělé) Číslo pět žije s mírně přepálenym koncem ... ale sper to hajzl, důležité je to, že Blomkamp je frajer, který prostě, spolu s Weta Digital (tihle borci opět ukazují, jak si s ILM těžce vytírají prdel) umí vytvořit naprosto "nedigitální" svět, jenž se člověku zaryje pod kůži a ždíme vás jak indiánka trencle u Stříbrného jezera ! Zase jsem si v duchu zanaříkal, jak skvělé by to HALO bylo ... ale čeká náš Alien, a já se už teď nemůžu dočkat !