Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Braindead - Živí mrtví

Braindead - Živí mrtví (1992)

Pro mě jeden z nejlepších,nejsrandovnější,nejkrvavějších filmů co jsem viděl. Peter je borec!!!

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Za totače v kině strachy bez sebe:-), výborny,napínavý sci-fi horor který vůbec nezestárnul.

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Povedené pokračování Vetřelce. Tentokrát akčního ražení. Stejně jako první film naprostá klasika.

Predátor

Predátor (1987)

Snad jediný film kde jsem viděl švarcíka se bát:-). Výborný, akční,napínavý. Stejně jako první dva díly Vetřelců vůbec nezestárnul.

Věc

Věc (1982)

Tak to byla věc! Jeden z nej sci-fi hororů co jsem kdy viděl. Napínavá atmosféra od začátku až do konce. Na svou dobu výborné efekty.

Smrtelné zlo 2

Smrtelné zlo 2 (1987)

Tohle jsem si jednu dobu pouštěl pořád, smál se a bavil se. Dokonce jsem i zpočítal kolikrát se hlavní hrdina praští,spadne nebo mu něco přistane především na hlavě,ale to číslo už si nepamatuju:-). Skělej film s výbornejma hláškama.

Lesní duch

Lesní duch (1981)

Co napsat ke kultovní záležitosti a fenoménu totalitních jednohlasně dabovaných videokazet. Klasická otázka té doby: "Ty jo viděl jsi ten horor "Kořeny"? Myslíš " Duch lesa"? No "Živý mrtvý" přece. Tenhle film měl snad nejvíc názvů ze všech,"Les","Chata"," Chata hrůzy" atd. atd. Bál jsem se u něj a stejně jako dvojku jsem si tohle přehrával tolikrát,že to znám nazpamět.

REC

REC (2007)

Tohle bylo fakt hustý! A tím, že to bylo točeno,stejně jako spousta jiných filmů,tak dokumentaristicky, mělo to opravdu velmi uvěřitelnou a tísnivou atmosféru. Při finále ve tmě jsem se málem podělal:-)

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987)

Moje první setkání s P.Jacksonem. Od těch dob je mým vyhledávaným režisérem. Tohle je bomba. Nechutný,krvavý až se člověk řehtá až se za břicho popadá.:-)