Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Rodinný
  • Animovaný

Recenze (94)

plakát

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now (2023) 

Naprosto úžasné, líbil se mi ten přirozený přístup, ta lidskost, kterou v sobě Lewis má, málokdo stoupne vzhůru a zároveň stojí nohama na zemi. Miluji osobnosti, které jsou samy sebou. Od Capaldiho jsem znala tak tři písničky a po tomto dokumentu jsem si přehrála jeho alba a naprosto mě uchvátila. Nejen, že se člověk v tomto příspěvku ocitne v jeho životě, ale také díky písním i v jeho hluboké mysli.

plakát

Největší showman (2017) 

Úžasná hudba, která od začátku do konce provází film na mě velmi silně zapůsobila. Přîběh představují neobyčejné postavy z handicapem, který je proslavil v cirkuse Phinease Taylora Barnuma a zároveň nenávistní lidé, kteří jimi opovrhují. Láska, přetvářky, umění, závist a nenávist proplétají 105 minut muzikálové podívané. Nesmím zapomenout na skvělého Hughe Juckmana, Rebeccu Ferguson a přihodnou blondýnku Michelle Williams, Zaca Efrona a další umělce, kteří svým hlasem popustili uzdu slzám a rozbušili srdce mému já. Hodnotím 5* a Děkuji !

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Film jsem viděla už 3x vždy ve 3D a pokaždé, když bude možnost, opět se podívám, kouzelnický svět, fantastická výprava ( a to jsem Harryho Portera nikdy nemusela ) .. tenhle příběh mě dostal a úžasný Eddie Redmayne a Větvík, jako nejroztomilejší a nejvtipnější potvůrka :D A nakonec husí kůže Johnny Depp! další jeho divná postava, ale více ménně mě bavil jako vždy i když tentokrát jen velice krátce. Celkově na mě film působil velmi vtipným dojmem, dobrý konec .. všechno dobré, pohádka pro děti i dospělé, vřele doporučiji, myslím, že za jedno shlédnutí nic nedáte a možná se většina z vás ráda bude vracet k příběhu pohádkovému ... 5+

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Dívala jsem se na to, protože na filmy s Di Capriem musím bezpodmínečně vidět už z povinnosti! A nezklamal. Zase si užíval své role jako posedlý! Nejvíc se mi líbila scénka s Matthewem McConaugheym a pouštěla jsem si ji několikrát, protože to mě fakt dostalo. Samotný děj byl legrační, mě to pobavilo, klidně to zkouknu ještě několikrát :)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Opravdu jsem celý film hltala! Leonardo Di Caprio je jeden z mých oblíbenců a vždy točil filmy na 100% . Obdivuji jeho postoj k rolím, kdy se na ně připravuje i ve svém soukromém životě! Viděla jsem s ním úplně všechny filmy a na cestě od dob " Dospívání, Marvinův pokoj " přes " Titanic a Železnou masku " až po dnešek pokročil opravdu o veliký kus, kdy se z hajzlíka přes slaďounka stal opravdový muž. Pan herec ! Tenhle snímek byl vážně dobrodružství pro mou duši ... stížené podmínky a žádná úleva, pěna u huby, mrznutí v kožešině v ledové vodě, ložnice v útrobách koně ... pěkně všechno naplno! Dávám logicky 5 hvězdiček !!

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Citové drama, tak jsem to opravdu cítila ... vžila jsem se do příběhu a jen hltala, co z toho vzejde a husí kůže a slzy na konci filmu nechyběli .. nebojím se říct, že je to spíš ( holčíčí záležitost ) .. během filmu jsem přemýšlela nad třemi ***, ale sympatie hereckého obsazení si zaslouží **** .. doporučuji už jen jako odpočinkový film s trochou emocí

plakát

Jackie (2016) 

Očekávala jsem něco mnohem více emotivnějšího, jen tak ledabyle odfláklý souhrn vzpomínek a pocitů. Nic, co by jsme už nevěděli, nic, co by mě donutilo zhlédnout film na jedno nadechnutí, každopádně to bylo znuděné, je to škoda, myslím, že takový film by si zasloužil mnohem větší hloubku, lepší přehlednost dění .. Natálie se snažila, ale bylo to prázdné ... i tak dávám 4***, už jen pro památku na pana Kennedyho, který si zaslouží určitě víc, než tohle. Takový film by se neměl o Oscara ani otřít!

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Ani jsem se na tento díl už netěšila, ale ze solidarity jsem si ho pustila a byla jsem zklamaná, párkrát jsem se lehce zasmála, ale kam se hrabe první díl .. tohle už byl asi doufám poslední vejcuc všech Dob ledových a zdárně se bude pracovat už na něčem jiném a neokoukaném a ménně trapném ..

plakát

Miś Uszatek (1975) (seriál) 

Znám ho z dětství a často si vzpomenu .. u nás ho daboval Jaroslav Kuneš .. škoda, že nejde nikde najít ke stažení :(