Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (170)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Kdybych si chtěla zajít na romantickou teenagerskou záležitost, kde se při polovině dialogů brečí, tak si zajdu na Twillight. Nedá se tomu upřít, že vizuálně to bylo pěkný, občas i k zasmání, a tim to tak hasne. Ve výsledku jaksi vyšel klišoidní rádoby blockbuster, kde se nejlepší akce odehraje tak pět minut po začátku filmu. Ale aspoň už vim, že házení žabek dělá z lidí best buddies.

plakát

Americký sniper (2014) 

Velmi americké, ale zatraceně mrazivě působivé.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Sice to nepatří ke kinematografickým (případně literárním) počinům, nad kterými by se dalo jásat, ale skvělý soundtrack, interiéry a především McGregor to na ty tři hvězdičky s odřenýma ušima vytáhnul.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Klasicky nepřekvapivý Viewegh, který se příjemně tváří, ale smyslu moc nepobral.

plakát

Angel (1999) (seriál) 

Dospělejší bratříček Buffy, s fešným obsazením, trochu podivně šroubovaným příběhem a občas komicky přehrávanými scénami, který se pořádně rozjel až v poslední sérii s příchodem Marsterse. Znělka je naprosto bezkonkurenční.

plakát

Annabelle (2014) 

Annabelle by radši měla zůstat zavřená v krabici a přenechat plátno bráškovi Chuckymu. Lekačka sice místy dobrá, ale přemíra všech hororových klišé bije do očí podstatně víc, než by se slušelo, nehledě na neskutečně předvídatelný a patetický konec.

plakát

Až na dno (2014) 

Zbytečně dlouhý cajdák o tom, že áno, drogy jsou fuj a sjetý rodiče jsou dost naprd. Chybí tomu výraznější vizuál a poloviční stopáž by to taky sneslo.

plakát

Babadook (2014) 

"Někdy ti chci třískat hlavou o zeď..." Taková normální rodinka malého MacGyvera, jebnuté maminky a psa, který je z téhle trojky zdaleka nejnormálnější.

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Co se Matt přestal honit za svalama, je jen málo rolí, který bych mu nesežrala. A obzvlášť tyhlety středoamerický vidlákoviny žeru i s navijákem.