Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Suburra (2015) 

Bezpochyby skvela gangsterka, ale musim priznat ze propojeni politiky a mafie me mnohem vic dostalo/rozsekalo v "Elitni Jednotka 2". Ale i tak rozhodne jeden z nejlepsich filmu co jsem za posledni rok videla (hmm, ono ja jsem jich zas tak moc nevidela. tak ctyri mozna, ale i tak...), sice pomalejsi rozjezd, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Skoda ze v poslednich deseti minutach na me Klenot porad sycel "mala uz je v pyzamu a zuri". To bych si uzila lepe kdyby toto nesycel, ale i tak se prevelice raduji. Pomalu, ale jiste se opet dostavam do sveta filmu. I like!

plakát

Tajemství jejich očí (2015) 

Nevim proc, ale z nejakeho iracionalniho duvodu jsem se na tenhle film strasne tesila, uplne jsem se tedy tetelila nadsenim kdyz jsme se na nej meli koukat. Ovsem dostavilo se mirne zklamani. Hlavne prvni pulka byla neskutecne unyla! Od prvni "sokantni" pointy uz to pak docela slo, ovsem nadsene jasani se nekona. Navic nechapu, proc jeste do nejakych filmu obsazuji Nicole Kidman. Ta ma z toho botoxu uz tak zprzneny ksicht a neexistujici miminku ze pro me uz jako herecka nema zadnou cenu. Ja doufam ze jestli se nekdy za par let na ten klobasovy jed take vrhnu ze to neprezenu jako Nicole! Ta bude za chvili vypadat jako Meg "Joker" Ryan. A takove to byly hezke zenske!

plakát

Temné kouty (2015) 

Ja jsem cetla knizku, a ta je vyborna, opravdu o dve tridy lepcejsi nez film. Film je takovy unyly, zdlouhavy, tahne se to... (Klenot rikal ze ta prvni trictvrtehodka pro nej byla nekonecna). Po pulce filmu se to trochu rozjede, ale v podstate jen tak na pul pary, aby se jako nereklo. Uplne nejblbejsi to neni, je to spis takovy slabsi prumer. Ja si to ale mazu a jedu dal. Jednou, myslim, bohate stacilo.

plakát

Tod eines Mädchens (2015) (TV film) 

Do Kielu prijizdi novy komisar Kessler a hned ho volaji k mordu. More vyplavilo devce. K pripadu vyjizdi i komisarka mistni kriminalky, Hella Christensen a v mrtve divce poznava 14ti letou dceru sousedu Jenni. Ma tento pripad spojitost se zmizenim 15ti lete divky Anity pred 14ti lety? Proc komisarcin syn lze ze se s Jenni sotva pozdravi ? Z jakeho duvodu lze o miste sveho pobytu v dobe umrti Jenni jeji otec? Ma ve vrazde Jenni prsty ultra slizsky hobby fotograf a hotelier ktery mel aferku s Anitou a den pred smrti Jenni se s Jenni videl v hotelu? Do hledacku policie se dostava i farmar/lovec Lars. Kdo z nich je vrahem? Souvisi spolu vubec tyto dva pripady? A co kdyz je vsechno vlastne uplne jinak? "Tod eines Mädchens" neni spatna detektivka, me to docela bavilo, ale bylo to trochu prekombinovane a konec byl trochu predvidatelny. Ale bylo to divatelne, herci vyborni a pro me tak trochu odpocinek od US Open. Pokud nevite co s nacatym vecerem a mate chut na nemeckou televizni detektivku tak s chuti do toho!

plakát

Už je tady zas (2015) 

Me se nejlepe libilo jak si chtel zalozit email... nebo to s tim psikem... nebo jak se divil kucharske Show v televizi :D No libilo se mi to hodne, ten moralisticky podton jsem si tak trochu "ausgeblendet" a proste jsem se jen smala blbym vtipum. Vsak nekdy je to potreba. Vlastne kor ted je to potreba.

plakát

V objetí ďábla (2015) 

Ne, toto me teda fakt moc nebavilo. Teda ze zacatku docela jo, ale pak jsem zacala krute usinat a Klenot take nespokojene mrucel. Pointu filmu jsem navic tusila uz ve videopujcovne kdyz jsem DVD drzela v ruce a cetla popisek. To by, myslim, take nemuselo byt. Ale ja stejne doufam ze zase nekdy objevim nejaky kvalitni a zajimavy Thriller!

plakát

Vzkříšení démona (2015) 

Spis ne, nez jo. Docela nudne, dost malo strasidelne a tak trochu pitome. Me to nejak neurazilo, ale Klenot z toho byl jakysi nepricetny. Jeste dva dny potom vztekle mrcel, coze jsem to vlastne vybrala za blbost. Priste vybira sam. To zas bude. Naky Willis. Asi.

plakát

We Are Still Here (2015) 

Tohle bylo nahodou docela nadprumerne straseni! hlavne ti "duchove" se opravdu povedli, z tech se mi opravdu jezili chlupy na zadech. Ani mi to neprislo nejak moc "retro", neb kdyz jedu k tchyni na vesnici tak tam vidim bodry lid nosit horsi ucesy a horsi obleceni... Filmik atmosfericky a strasidelny, co vic si clovek muze takhle v noci prat, ze?

plakát

Život je život (2015) 

Neurazilo me to. Ale libilo by se mi to asi jeste o chlup lip nebyt te WTF linie s tim tajnym agentem.

plakát

Americký sniper (2014) 

Je to par dni zpatky co jsem byla u vrahu z volstrytu na navsteve. Jedno odpoledne jsem jen tak sedela ve vile vilekule a neb venku byla boure tak jsem se rozhodla ze se budu divat na televizi. Trosku jako nacuchnout te kapitalisticke kultury! Byly asi 4 odpoledne a ja prepinala programy, kdyz tu jsem se zarazila/zaradovala. Zrovna zacinal Hannibal! Jeden z filmu co me se docela libi a kdyz je prilezitost tak se rada podivam! Jen mi prislo trochu zvlastni ze takovy film jede ve ctyri odpolko. Deti prijdou ze skoly, podivaji se jak nekde nekdo visi za streva a nekomu nam otevrou lebku a sezerou mu mozek. No ne ze bych byla nejaka pruderni a starosvetska, ale toto uz mi prislo trochu presprilis. Ale nu coz, na film se podivam. Tak se podivam na film... pak zase cosi.. a pak vecer se koukam na zpravy. Jedna ze zprav byla ze se za rekordni sumu prodal Picassuv obraz "Alzirske zeny". Obraz byl ukazany... ZCENZUROVANY!!! Normalne kde ty zeny mely nakreslene prsa (a to je prosim ani Picasso nekreslil nejak graficky) tak to bylo ROZPIXELOVANE!!! No prosim. Jen se, deti a ovcane, podivejte na muceni, vnitrnosti a vyjidani mozku, ale nakreslene prsa od Picassa, to by vas asi nadosmrti zkazilo a udelalo to z vas psychopaty. Velky bratr vi nejlip. Ale film "american sniper" byl velice dobry. Hodne, hodne americky. Coz neni mysleno pejorativne. Americky s velkym "A". A Eastwood umi, to se musi nechat. Jinak me se US strasne libi, hlavne co se tyce prirody. Treba hory maji uplne fantasticke, tech se nemuzu nabazit a je to jeden z duvodu proc tam jeden proad chce jezdit.