Reklama

Reklama

Detektiv Kenner vyšetřuje případ zneužívání mladé dívky. Přiznal se k tomu její otec, který si ale nic nepamatuje. Detektiv spolu s psychoanalytikem pomalu odkrývají důkazy o činnosti satanistického kultu, který má na svědomí mnohem více trestných činů... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ani zvučná jména nedělají dobrý film. Emma Watson navíc hrající v jejím věku 17-letou dívku, zvláštní volba. Tohle detektivní satanistický drama, kde se vlastně chodilo jenom sem a tam, mě vůbec neoslovilo. Dokoukal jsem to jenom s přáním, ať už se stane něco zajímavýho a děsivýho. Ať přijde aspoň naložený finále. Ale to, jakým stylem ten případ vyřešili, nemá konkurenci. Přitom ty satanisti s bílejma obličejema a kapucema nás mohli pronásledovat ještě několik dní, kdyby byli správně využití. Ale oni se tam objevili jenom párkrát a pro člověka, co očekával horor, přišlo zklamání. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Alejandro Amenábar je pozoruhodný případ režiséra, u kterého máte záruku vynikajicích filmových zážitků. Regression je dle mě jeho první přešlap vedle, a to ani takové hvězdné obsazení nedokáže snímek vymanit z béčkové škatulky. Hlavní problém bych viděl v hodně laciném scénáři, který postrádá veškerou typickou Amenábarovu komplexnost a v několika scénách budí spíš dojem rozpačitosti. Téma satanistické sekty je zcela nevyužité a působí ve výsledku velmi všedně. Vždy mě právě na Amenábarovi fascinoval smysl pro detail, tíživou atmosféru a zamotání hlavy, zde se ale nekoná nic zásadního, co by mohlo vyrazit dech. Regression není nudný, dobře odsýpá, ale příběh a postavy nejsou tak rozvrstvené a katarze je naprosto nulová. Čekal jsem od tohoto španělského talenta opravdu o dost víc a místo toho naservíroval průměrný sektářský pokrm po kterém neštěkne ani pes. Zklamání. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Solidní mysteriózní jednohubka, která si hraje s divákem stejně, jako si hraje mysl s výtečným Hawkem.Jemu ale bohužel dojde mnohem později než vám, o co přesně jde a kdo má všechen ten bordel na svědomí.Sice škoda, že pointu rozluštíte asi po půl hodině filmu, ale já mám rád tyhle odvážný pokusy o něco nového i když v nich vlastně nakonec najdete klišé tak jako tak. Pokud od toho nebudete čekat nadupanej satanistickej horor, můžu to vřele doporučit už jen kvůli faktu, že z Hermelíny vyrostla epesní nabíječka.69%. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Amenábar má řemeslo pořád v malíku. Ten film vypadá skvěle, ma zajímavou mysteriózni atmosféru a navrch všude skvělýho Ethana Hawkea s možná nahou Hermionou. Bohužel je tu ten scénář, kterej si někdo vytáhl z ...... a pro filmaře takového kalibru, jakým Amenábar bezesporu je, je skoro az nedůstojný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $55,039Tržby Celosvetovo $17,671,101▐ očakávania zadupané do zeme, keď to zhrniem, námet a prvá polovica dobré, má to napätie, vsádza to na predstavivosť, druhá začína robiť zbytočné dejové klučky a všetko ešte viac zamotávať aby prišiel ten čudne šokujúci záver, veľká prázdna bublina, ktorý po tom všetko zanechá pachuť /55%/ ()

Galerie (172)

Zajímavosti (8)

  • Když Bruce (Ethan Hawke) usne na svém lehátku těsně před sekvencí noční můry, kdy se odehrává černá mše, je u krbu pohrabáč, ale když se probudí, pohrabáč je pryč. To naznačuje, že ve skutečnosti nešlo o sen, ale že se mše skutečně odehrála. Nicméně celá pointa filmu spočívá v tom, že to tak muselo být. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Madridu a Torontu. První filmovací den byl 16. 4. 2014, dle plánu pak mělo natáčení skončít 12. 6. 2014 v Torontu. (Weasley)
  • Film byl poprvé uveden na francouzském hudebním a filmovém festivalu Des Notes Et Des Toiles v roce 2015. (Weasley)

Související novinky

Emma Watson nepřítelem státu

Emma Watson nepřítelem státu

26.06.2015

„Hermiona" pokračuje v zajímavých kariérních rozhodnutích. V minulých letech zkusila Charlieho malá tajemství nebo Aronofskyho Noema, v nejbližší době ji pak uvidíme s psychologickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama