Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (626)

plakát

Mumie (2017) 

Otravny a zbytecny film. Ta Mumie vypadala docela solidne, ale jinak jsem zustala "unbeeindruckt". At se Tom radeji drzi tech Mission Impossible, ty mu jdou lip. A pobavi!

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Ja jsem tedy na Piraty moc jit nechtela, spise jsem prosazovala ze by se melo jit podruhe na Alien: Covenant, ale meli jsme o vikendu na navsteve pubertu od manzelovo sestry, procez muj napad vubec nebyl bran vazne. A navic jsme sli do kina na malomeste kde chodi, jak ja rikam, "Dorfkinder", coz je nebetycne trapna puberta ktera si mylne mysli ze je cool kdyz film hlasite komentuje, smeje se kazde blbosti a porad v kine sviti mobilem! I tentokrat byli v kine "Dorfkinder", ale u filmu nastesti drzeli klapacku (jinak bych prinutila Klenota aby Jim neco rekl, on to umi tak impozantne, neb ma hluboky hlas) a i film samotny me velmi pozitivne prekvapil a vubec jsem se nenudila (coz se u dilu 2-4 rict nedalo). Jack Sparrow je stejne Deppova zivotni role, tak co. Bohuzel kvuli synovcum jsme museli na nadabovanou verzi, ale co nadelam. Proste si pockam na DVD.

plakát

Příběh služebnice - Série 1 (2017) (série) 

Dokonala filmarina? Asi jo = jedna hvezda, prask ji tam! Vyborne herecke vykony? Ale prosim = druha hvezda, prask ji tam! Ovsem vic nedam ani za zlate prase. Napred mi nelogicnosti v deji nevadily, ale bylo cim dal narocnejsi je prehlizet. Bod zlomu pak bylo "Misto pro zenu", to uz byl takovy bizar ze jsem vubec nevedela co si mam o serialu myslet a jestli vubec prvni serii dokoukat. Jako ne ze bych sla v kazdem filmu po logice, ale pokud se postavy vylozene chovaji jako kikoti a cele to nejak nedava smysl tak pak uz z toho ,jak se rika, "ten Zadek kouka moc ven" a me to otravuje. Po prvni serii se se sluzebnici tedy loucim a dale hledam nejaky kvalitni serial na ktery bych mohla cucet pri behani na pase.

plakát

Smrtihlav (2017) 

Uz knizka byla takova so-so. Jako ne uplne spatna, ale prisla mi dost nepresne a ne uplne idealne napsana. To ze je Binet nadsenec bylo citit z kazde stranky a ted to myslim spis v tom spatnem slova smyslu (skakani z tematu na tema, caste opakovani veci). Film je pak takove docela dno, no cumela jsem na to jak puk a rikala jsem si neustale "wtf ma tohle zase byt?" Castingove take preveliky fail. Tohle se ale FAKT nepovedlo...

plakát

Temná věž (2017) 

Do knizky ani za prase nemohla jsem se zacist. A recenze k filmu me take moc nenavnadily. Kazdy rikal "je to takove slabe". Byla jsem nyni nemocna, procez jsem mela cas na desnou silu filmu a protoze byla po ruce i Temna vez tak jsem do toho sla. jak rikam, nevim do jake miry je to stejne jako knizka, ale film se mi nahodou docela hodne libil a bavil me vic nez to nove TO. Elba i McConaughey velmi dobre obsazeni, jestli budou nejake dalsi filmy netusim, ale pokud ano tak si je rozhodne ujit nenecham, neb toto vubec nebylo spatne!

plakát

The Florida Project (2017) 

Zase po dlouhe dobe jsem natrefila na fakt dobry film! Socdrama ktere ma vsechno co ja miluji: tisnivost vsednich dnu, White trash (added Bonus je tady ta Florida, konkretne floridsky White trash mne velmi fascinuje), Willem Dafoe (nejlepcejsi herec ever) a vubec vyborne zahrane vsechny postavy. Jako bych tam byla! (i kdyz jsem tam nebyla). Uplne jsem se tetelila zdesenim kdyz se Moonee koupala a pres pustene Radio bylo slyset ... jak se matka "bavi". A normalni turiste co prijeli do "Magic Castle", no to kdyby se stalo me, tak to tedy nevim co bych delala. Vyborny, fakt vyborny film. Puvodne jsem chtela vpalit ctyri protoze konec me mirne otravil (cynicky jsem cekala vetsejsi Drama), ale nakonec dam stejne pet. A samozrejme doporucuji dal.

plakát

To (2017) 

Mozna to bylo tim prevelikym nadsenim, mozna tim, ze TO je pro me nejlepsi Kingovo kniha, ale vic nez na prumer jit nemuzu. Atmoska nebyla spatna, Pennywise byl take ohromne demonicky (bohuzel pro nej ten v puvodnim filmu se stal kultem, takze uplne na nej dosahnout nikdy nemuze), jenze me tomu neco chybelo. Nebo prebyvalo? Nevim, tezko rict. Nektere zmeny mi nesedely (lezeni do kanalu uprostred mokradu mi prislo stylovejsi nez strasidelny dum, i kdyz ten vypadal jako ten muj oblibeny v Disneylandu), jine jsem uvitala (ve srovnani s puvodnim dilem trochu sofistikovanejsi straseni). Treba kdyz uvidim i Part 2 tak jeste pujdu s hodnocenim nahoru, ale zatim, bohuzel, pretrvava mirne zklamani. Ale dalo se jako. Mohl to byt vetsi prusvih. Ale take to mohla byt naprosta bombice. Kdyby to dostal Darabont....

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Stari znami dorazili na navstevu a ja se docela bavila. Ne sice tak kralovsky jako u jednicky, ale bavila. Na tu ctvrtou to vytahuje fakt ze si myslim ze Danny Boyle ma soudnost a treti tecko uz necha spat.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Pro me osobne to bylo o chlup horsi nez Prometheus, ale i tak se mi to nahodou libilo! Musim rict ze jsem ocekavala ze to bude mit vic spolecneho s Prometheem nez s Vetrelci serii, procez se nedostavilo zadne zklamani. Stejne nevim, zda se mi ze do zlatych vetrelcich let (hlavne jednicka a dvojka) zu se asi nejde vratit (leda mozna pokus o nejaky bazmek typu Vetrelec vs. Predator) a tady nam Scott naserviroval velice prijemny a atmosfericky sci fi Horror. Ten plne digitalni vetrelec nebyl spatny, ale prece jen by se mi lepe libilo kdyby se toho zase zhostil nejaky importovany african navleceny v latexu a na hlavu mu prilepit takovou tu vetrelci "lebku". K obsahu se vyjadrovat moc nechci, i tak se tady spojleruje az moc a ja jsem veliky nepritel spojleru, kor od vcerejska kdyz jsem omylem klikla na jakousi diskuzi kde byl vyzrazena pointa toho noveho Twin Peaks. Od te doby trochu zurim a skripu zubama.

plakát

Wind River (2017) 

Konecne zase po dlouhe dobe opravdu kvalitni detektivka! A navic, v jedne z hlavnich roli se nachazeji hory Wyomingu, coz je opravdu velike bajo! Normalne bych dala ctyri hvezdy, ale za ty hory to vytahuju na plnou palbu.