Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (626)

plakát

Berušky (1992) 

Pred sto lety kdyz mi bylo 12 let tak asi spis jo, tedka ale teda rozhodne ne. A to ani ve stredu v poledne kdyz venku chcije a chcije a vy se doma krute nudite a nic nesmite, neb doktorka rekla ze docista nic delat nesmis. Takova krize. Asi porusim predsevzeti nepodporovat unterwassermany a odpolko kouknu na WTA Turnaj ve Stuttgartu jak to bude davat ta hanebna Sarapka. Ach jo.

plakát

Eliška má ráda divočinu (1999) 

Jo. Mam. Jinak souhlas s Hirnlego v tom, ze tohle je jeden z nejnedocenenejsich CZ filmu ever. Uzasna zivocisna Stivinova, to je herecka! Ten kontrast s jako vzdy prkennou a afektovanou Vilhelmovou...

plakát

In nomine Patris (2004) (TV film) 

Nechapu, jak nekdo muze i ted, kdyz se vi co to bylo za odporne kreatury, nekdo jit k volbam a hodit to komunistum nebo tem odpornym zelenym khmerum.

plakát

Čokoládoví čmuchalové (1985) 

Jako male dite jsem Cokoladove Cmuchaly milovala. Ted jsem se na ne chtela podivat znovu a byla jsem pripravena, ze je splachnu do odpadu. Opak se stal pravdou, bavila jsem se od zacatku do konce. Priblble vtipy, milovany Salzburg a naprosto genialni hlasky. Po dobu sledovani filmu konzumovana svycarska cokolada. A jo, desne si pripadam!

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

ja vubec nevim, vubec jsem se v tom nevyznala. co je to tedy nakonec sezralo (nebo co to bylo)? Jakysi medved tam porad rval, nebo to byl duch, nebo to oni sami a nejaky WTF time travel jak to byva v techhle "inovativnich" hororech... Takova uplna zbytecnost, ale kdyz clovek musi byt dva tydny doma a nedelat vubec nic, tak vezme zavdek i takovymto blackem. Jednou jsem se docela lekla. Nejhorsi ze vsech hororu na svete to neni.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Basnici cekajici na zazrak prekonavaji nejmin o tridu ty co koncili v Cechach a nejmin o pet trid ty, co neztraceli nadeji (brrr, to bylo opravdu zlo). Ale na ty prvni tri to stejne mit nebude. Tohle mi prijde po tech dvou poslednich nepovedenych bazmecich jako dustojne ukonceni basnicke seria a doufam, ze dal uz se tihle zombici krisit nebudou....

plakát

Pevné pouto (2009) 

Tak asi po sto letech jsem se koukala na film na soukrome televizni stanici! Ja se na filmy na techto ruznych stanicich divam dost nerada, neb film ktery trva hodinu a pul je pak diky reklamam rozplizly skoro do dvou a pul hodin a to me velmi irituje. Ani nyni jsem se nechtela divat, ale Klenot rekl at pockam az si neco vyridi a pak ze se muzeme podivat na DVD a ja jsem se mezitim zakoukala do tohodle a pak kdyz Klenot prisel tak jsem se uz na nic jineho divat nechtela. Kdyby to byla vylozene detektivka o patrani po tom pedakovi tak by me to bavilo lepe a vpalila bych tam vsech pet, ale ani tak jsem se nenudila a film me prevelice bavil. Extra Kudos te holce, pedakovi a Susan Sarandon.

plakát

Upír z Feratu (1981) 

Jako dite jsem netouzila po nicem jinem nez videt film "Upri z Feratu". Ovsem rodice mi to nedovolili. Pak uz jsem nebyla dite a rodicu jsem se nemusela dovolovat, ale nejak jsem na tuto svou touhu pozapomnela, procez jsem Upira videla az ted, silne po tricitce. A musim rict, ze me to moc nebavilo. Asi ani jako dite by me to moc nebavilo. Herz to ma u me velice dobre, ale toto se mu, sorry jako, fakt nejak nepovedlo. Krivim hubu. :/

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Ted jsem docetla Modlibtu pro Cernobyl (Klenot: "co brecis? to ta knizka? proc ctes takove knizky? Vsichni se na tebe divaji, dej si to zpatky do kabelky a radeji si hrej Candy Crush!"), takze dokument byl pro me zajimavym doplneni knihy. Prolhany Gorbacov se ted musi kopat do hlavy za ty keci co tam navykladal. Komunismus je opravdu dno.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Ja jsem se vlastne na Tvajlajt chtela divat jen kvuli tomuhle dilu, ale rikala jsem si ze kdyz zu se chci divat jen na tenhle dil ze bych se mela podivat i na ten prvni, coz jsem udelala (jedna hvezda za lesy a krajinu). Na tento druhy jsem se chtela podivat jen z jednoho jedineho duvodu: Jsem strasne a beznadejne zamilovana do Volterry a kdyz jsem tam byla tak tam vsude bylo ze se tam tento film natacel, procez jsem to chtela videt. Ve filmu je Volterra az asi poslednich 15 minut (z jinak neunosnych a prepalenych 125ti) a i kdyz me srdce zaplesalo tak ten film je tak, ale tak strasne hrozny, ze tady nedam ani tu jednu za jedno z nejkrasnejsich mest na svete. "New Moon" je opravdu traumatizujici zazitek. Uplne jsem citila jak mi v prubehu sledovani klesa IQ. Tohle shazuji ze stolu a otrasam se hnusem. Nevermore.