Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Hunger Games (2012) 

Rozhodně se připojuji k těm kteří doporučují raději shlednout Battle Royale......

plakát

Čtyři slunce (2012) 

celý film jsem čekal na to až se objeví nějaká zápletka, něco o čem film bude....... bohužel pořád nic a nic a najednou konec. Pokud by se struktura filmu dala definovat jao zápletka-rozuzlení-závěr tady není vubec nic. Obrovské zklamání, obrovská nuda. Mrzí mě že jmena jako Geislerová, Mádl, Roden nejsou zárukou kvality filmu, i když jejich herecké výkony byly dobré.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

1.řada 5*, 2. řada 3*, 3. řada jasných 5* .....závěrečná serie je prostě masterpiece! ..těžko sem se bránil dojetí....

plakát

Barbar Conan (2011) 

Vzhledem k tomu že jsem čekal něco naprosto tragickýho tak sem byl příjemně překvapen, zejména po prvních 20 minutách sem nechápal proč má film tak nízké hodnocení což jsem postupem času začal trochu chápat ale celkové vzato na jedno podívání to nebylo špatný. Jasně, příběh je jednoduchej jak to jen jde a už 1000krát jinde viděnej ale pro mě osobně příjemná oddychovka u který se nemusí přemýšlet (a asi taky nesmí :D)

plakát

Thor (2011) 

V době kdy Marvel přivádí na plátna jednoho comicsového hrdinu za druhým je toto pro mě příjemným překvapením, i když samozřejmě pár klišé by se našlo a Natalie Portman mi na tuto roli přišlo trochu škoda. Ale celkově vzato jsem se solidně bavil a gratuluji režisérovi k obsazení Chrise Hemswortha.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Serie bohužel pokračuje v sestupné tendenci kvality, jediné co stojí za řeč jsou mořské panny a pár dobrých hlášek. Přijde mi že cílovou diváckou skupinou jsou děti do 12 let, v tom věku se mi podobný filmy líbili. Změna režiséra asi nebyl úplně dobrý nápad, stejně jako nesmyslné natahování této serie........

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Na český poměry velmi slušný........ po prvním díle zatím za 4*

plakát

Mamma Mia! (2008) odpad!

Nepamatuji si na film, který by mě donutil zapcávat si při každé zpívané pasáži uši.... navíc u filmu který se označuje za muzikál je to docela problém. Ačkoliv nejsem skalním příznivcem Abby, tak z úcty k této legendární skupině nelze volit jiné hodnocení.... ještě malá poznámka: Winner Takes It All v podání Pierce Brosnana a Meryl Streep je prozatím asi můj nehorší filmový zážitek, kdybych se měl někdy dostat do mučírny nedovedu si představit horší mučidlo než tuto hudební smyčku

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

1. serie 60% ta druhá po čtyřech dílech ODPAD!!! a nic na světě mě v dohledný době nedonutí koukat na další díly.....