Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Příjemná a senzační oddechovka. Navíc musím ocenit super nápad pro film. Mám tento animák velmi v oblibě. Ani neumím vysvětlit pořádně proč. Prostě a jednoduše si mě hned získal a už nepustil.

plakát

Avatar (2009) 

Na filmu se mi nejvíc líbí efekty a to, jak je celý film zpracován a v jakém prostředí se odehrává. Skvělá režie, skvělá hudba, skvělý nápad.

plakát

Zaříkávač koní (1998) 

Musím říct, že Robert Redford zabodoval. Alespoň pro mě má neuvěřitelné charisma. A příběh celkově je zvláštní (v pozitivním slova smyslu). Scéna, kdy Pilgrima pokládá pro Grace na zem je velice emocionální.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Tento animák z prostředí Vikingů je úžasný. Na první pohled vidíme nebezpečí se jménem Noční běs a na ten druhý už je to kamarádský a roztomilý Bezzubka. Nechybí zde napětí, legrace a v neposledné řadě i krásná dojemná chvilka (v pozitivním slova smyslu). Moje kapesníčky by mohly vyprávět.

plakát

Ratatouille (2007) 

Jeden z dosti povedených animáků za poslední dobu. Skvělé animace. Skvělý příběh aneb jak se sen malého myšáka stal skutečným. Remy a Linguini tvoří skvělou parťáckou dvojku. Je zde podána dobrá dávka roztomilosti a legrace. Je to skvělý a velice doporučitelný animák.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Po shlédnutí prvních dvou dílů, kdy mě kompletně překvapily, to nebylo nic ve srovnání s dílem třetím. Christopher Nolan opět nezklamal! (Samozřejmě ani Hans Zimmer). V tomto filmu se mi nejednou zatajil dech. Na konci jsem jen zírala s otevřenými ústy a byla jsem k sedadlu jako přikovaná. Co dodat? Prostě pecka.

plakát

Na vlásku (2010) 

Dlouho jsem si nenašla chvíli, abych se podívala na tento film. Až po jeho shlédnutí jsem přišla na to, o co jsem přicházela. Dlouho už jsem takto zdařilý animák neviděla. Jsou zde řečeny nezapomenutelné hlášky, které mě rozesmívají doteď. Dostávají zde prostor i zvířátka, jako například koně nebo chameleoni, kteří jsou těmi správnými zvířecími kamarády.

plakát

Prázdniny (2006) 

Když se podívám na herecké obsazení, je jasné, že tento film nemůže být až takový propadák. A taky, že jím rozhodně není. Jedná se o skvělý tvůrčí nápad. Koho by napadlo si na Vánoce vyměnit bydlení s někým, koho nezná? Dvě dámy v tomto filmu to napadlo. Ale jak se později ukáže, určitě svého rozhodnutí nebudou litovat.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

No jo no. Co psát, když se jedná o skvělou spisovatelku Jane Austen a výborného řežiséra Joe Wrighta? Je to parádní film s parádním dějem a s parádními hereckými výkony. A jako bonus pro dámy úžasný pan Darcy.

plakát

Ledové království (2013) 

Právem si zaslouží pět hvězdiček. Jakmile jsem usedla v kině na sedadlo, byla jsem okouzlena. Přišlo mi, jak kdyby to bylo jen pár minut, co film běžel. V tomto filmu není nouze o vtipné momenty, krásné písničky, okouzlující efekty, romantická gesta a taky o řádná překvapení. Je to výtečný animák, u kterého se nemohu dočkat, až ho uvidím znovu.