Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 534)

plakát

Můj život Cuketky (2016) 

Jeden z nejkrásnějších filmů poslední dekády. A je to animák!

plakát

Vice (2018) 

Politická varice na Vlka z Wall Street říznutá dokumentama Michaela Moorea. Je to vtipné, je to mrazivé, je to nadmíru zábavné a kouká se na to jedna radost. A ten závěr nemá chybu! Po výborné Sázce na nejistotu další trefa do černého.

plakát

Overlord (2018) 

Vcelku vydařený Resident Evil / Wolfenstein crossover na jedno zbouchnutí. Prakticky nemám výhrad.

plakát

Malá bubenice (2018) (seriál) 

Napínávé špionážní (melo)drámo s jako vždy výtečným Shannonem (tentokrát s mohutným izraelským knírem) a jednou výstavní ochechulí (Florence Pugh) v roli herečky, co si došlápla na bandu palestinských teroristů. Místy krapet překombinované, ale vesměs převládá spokojenost.

plakát

Krásný kluk (2018) 

Vždycky v tom Carellovi vidím převážně toho dementa z Kanclu a pokaždé mě překvapí, jak výborný je to herec. A tady teda válí jako nikdy. Srdceryvná story o tom, že drogy jsou fujtajbl, co vám akorát rozesere vztahy, potažmo život. A obzvlášť díky Carellovi je to strašlivě dojemná jízda, co mi jakožto rodičovi jednoho malého rošťáka svírala srdíčko až do závěrečných titulí. Téměř za pět.

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Bum ho, pecka jako víno! Stiller za kamerou je něco, co si musíme hýčkat, takhle precizní práce se v TV málokdy vidí.

plakát

Skandál po anglicku (2018) (seriál) 

Já nevím, Grant mi přišel výbornej, ale jinak to byla nuda k uzoufání. Papírové intriky, šustící dialogy, nedotažené konspirace, zkrátka takové to plácání od ničeho k ničemu. Škoda.

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) 

Černočerná mrazivá satira, jaká se každý den nevidí. Vsadím se, že si to Putin na tajňačku pouští u sebe v paláci a řeže se u toho jak protrženej. Tu komiksovou předlohu si budu muset pořídit.