Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

M3GAN (2022) 

V podstatě odlehčená moderní verze na panenku Chucky, pro děcka. Koukatelné, místy i zábavné, ale, že by se jednalo o nějaké hororové blaho tak to určitě ne. Takže v podstatě průměrná neurážející podívaná.

plakát

Ivan Hrozný (2014) (TV film) 

Slušný dokument o jednom z nejdrsnějších carů o to víc zamrzí ta vizuální slabota. Jinak rozebírání jeho vlády a hlavně povahy odborníky, bylo opravdu zajímavé a povedené.

plakát

Karada sagaši (2022) 

No v podstatě klasická asijská duchařina se vším co k tomu patří, takže uspokojivá podívaná s několika lekáčkami a postavami které si prostě budete plést, digi potvora a tentokrát až překvapivá porce krve. Takže celkově průměrná podívaná, která místy pobaví, ale žádný zázrak, koukat se na to ovšem dá.

plakát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizoda) 

Paráda, konečně se divák dočká i akce a je to slušnej masakr. Útok zombivců a následná řezba super a závěr byl opravdu hodně přísnej, výborná podívaná. Atmosféra, akce a emocialní vypětí na závěr, dokonalost.

plakát

Spartakus (1960) 

Naprostá legenda a nejlepší zpracování Spartaka jaké zatím bylo natočeno. Na tohle se dá dívat pořád a zub času v tomto případě nehraje vůbec žádnou roli.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Taková temná romance s dobře zahranými hlavními postavami, ale, že bych u toho kdovíjak mlaskal blahem, se říci nedá. Koukat se na to ovšem dá a nijak extra to ani nenudí, ale kdo čeká upíří orgie tak bude zklamán.

plakát

Interview with the Vampire - In Throes of Increasing Wonder (2022) (epizoda) 

V podstatě klasický úvod do seriálu, který navnadí a závěr v kostele je opravdu povedený a dost brutální. Takže z tohodle hlediska pohodová podívaná. No, ale kurva co to udělali s ústrední dvojicí. Kurva proč museli z Lestata udělat buznu a z Louise ne jen buznu, ale, aby toho nebylo málo, tak i černocha. Tyhle woke nesmysly mě vážně docela naštvali, tak snad to v příštích epizodách nebude hrát hlavní roli, aby mi to znechutilo celý seriál. Samozřejmě to na hodnocení svůj vliv má, ale určitě ne tak obrovský, abych úvodní díl poslal do kytek, když se jinak jedná o slušnou vizuální a na závěr i krvavou podívanou. Rozporuplné pocity, ale opatrná spokojenost, čekal jsem po té zdrcující kritice hodně velký průser, ale ono to jde. Uvidíme dále, ale zatím lehké ok.

plakát

Mal de ojo (2022) 

Tak tohle bylo pro mě opravdu veliké překvapení. Hodně povedený mexický čarodějnický kousek s parádním příběhem s hodně dobrou atmosférou a s pár slušnými lekačkami a povedeným vizuálem, ta stará bába, to bylo něco, to prostě nechceš. Tohle si opravdu nechám líbit.

plakát

Temný úplněk (1996) 

Tak za prvé nostalgie, vzpomínka na mé začátky s hororem a koukání na každý horor v pátek v noci na Nově. No a za druhé béčko jako řemen a já béčka opravdu miluju. Takže co tu vše máme, vlkodlaka, který vypadá na svou dobu obstojně, osobně se mi líbil víc jak ti dnešní digisračky, krve dostatečné množství, uvidíme i kozy a samozřejmě vtipné herecké výkony akorát pasující do béčka a jako bonus brokovnici s optikou a to mě sakra dostalo. Když to všechno sečtu, tak tu mám hodně dobrý béčko u kterého se opravdu nemám šanci nudit. Za mě tedy hodně silné tři hvězdy a rozhodně spokojenost.