Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Sherlock

Sherlock (2010)

Tohle se prostě povedlo. Šmak a Bilbo jsou vážně úžasná dvojka. Myslím si, že kdyby Doyle žil, nevadilo by mu to. V hrobě se sice obracet musí, ale kvůli filmu, který spáchal Guy Ritchie.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co říci na tento kult? Pokaždé, když už to začne ztrácet vtip a já přemýšlím o nižším hodnocení, zase to tvůrci nakopnou a já se můžu smíchy potrhat.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Fantasy nám ve filmu musel Peter znovu vzkřísit Hobitem a konečně bylo oživeno i v seriálu. Zatím jsem ságu Píseň ledu a ohně nečetl, takže nemůžu hodnotit objektivně. Má to úžasnou atmosféru a je to asi opravdu nejlepší seriál současnosti. Vadí mi jen to, jak HBO šetří na bitevních scénách, když se na ně čas od času dostane. Doufám, že tento nedostatek bude napraven. A skutečně byl ve čtvrté řadě napraven. Místy jsem měl pocit, že zažívám to samé co při Bitvě o Helmův žleb.

Řím

Řím (2005)

Už nikdy si nepředstavím Caesara, Marca Antonia a Kleopatru jinak. Není to dokonalé, ale i tak musím dát nejvyšší hodnocení, protože takových seriálů je opravdu málo.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Senzační seriál, který se nese v duchu Zachraňte vojína Ryana. Američani už mi lezou krkem, ale to nic nemění na tom, že je to dobrý seriál, který rozhodně není jednostranný.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Rowan Atkinson je nejlepší komik na světě.

Jízlivě tvůj

Jízlivě tvůj (2013)

Po dlouhé době sitcom, který je opravdu zábavný a originální.

Vikingové

Vikingové (2013)

Hodně povedený seriál s parádní atmosférou. Sice mně trochu vadilo, že se tam příliš často střídají stejné záběry a je to rozkouskované, jako by v těch místech původně byla reklama, ale to je drobnost. Rozhodně dobrý způsob, jak si zkrátit čekání na Hru o trůny.