Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (56)

plakát

Kokuhaku (2010) 

Silné 4 hvězdy za mě. Opravdu silné až někdy přísné drama. Perfektně až umělecky natočeno. Určitě stojí za to si tento film pustit!

plakát

Po svatbě (2006) 

Perfektní film, opravdu. Mohu jen doporučit. Mads jako vždy perfektní a celkový výkon herců je skutečně velmi dobrý. Příběh promyšlený a důraz na emoce je zde perfektně zastižen. Povedené!

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Naprosto fantastický! Opravdu krásně natočená záležitost.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Tohle Vás naprosto vtáhne! Dokonalá hudba, která všemu jen více dodá na hloubce. Velmi zvláštní a zároveň geniální. Dle mého názoru taktéž celkem složité na pochopení.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Je to opravdu zábavný seriál se super postavami. ALE!! Od třetí série už je to na mě moc! Vetší gay propagandu a celkově přímo vecpávání té dnešní nesmyslné pakárny lidem mě neskutečně vytáčí. Byl by to super originální seriál… jenže normální holka musí mít sex s napůl ochrnutým borcem, černej kluk musí mít dvě matky a jedna musí být bílá jak sníh, pak se z hetero stávají bi nebo homo atd, atd…. je to šílený jak se svět v prdel obrací. Poslední série je totální sh!t! O zakončení ani nemluvím. Jsem moc rád za to, že je konec! Má to své kouzlo ale přirovnal bych to k Zaklínači. Prostě super nápad na super věc, kterou někdo suprově posral!

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Toto anime bylo mé první. Jako malý kluk jsem ho viděl a naprosto jsem byl fascinován. Zde vznikla má láska k anime. Samozřejmě především ke tvorbě mistra Miyazakiho. Pokládám to za mistrovská díla. Mononoke taková královna všeho, dále Laputa, Howl’s moving castle, Spirited away, Naušika atd.

plakát

Imawa no kuni no Alice - Episode 6 (2022) (epizoda) 

Hra v budově nejvyššího soudu je super. Dokonce i celkem dobře udělané efekty při kontaktu kyseliny.