Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (2 797)

plakát

Absolon (2003) 

Strašně mě bolí nohy, protože jsem se právě vrátila z punkového poga, takže řeknu jenom jedno: To byl ale otřesný film!

plakát

Absurdistán (2006) 

Inu, čekala jsem to trochu nabitější.

plakát

A co dále, Baltazare (1966) 

(1001) Ne tak úplně pláču a ne tak úplně souhlasím. Poslední záběr asi nejlépe reprezentuje, co mi tam vadilo. Obecně nemám ráda filmy o mučednících a proto takové jeho vystavování ve mně vzbuzuje silné negativní emoce. Hodnotila bych níž, ale byly tam ruce a Gérard a Gérardovy ruce.

plakát

Adamova jablka (2005) 

"God is a number you cannot count to." -Marilyn Manson. (Když dá člověk hledat "book of Job", aby si ji v klidu přečetl, tak mu to v první řadě nabídne reklamu na biografii Steva Jobse.)

plakát

Adaptace (2002) 

(1001) Vcelku zajímavý film, ale bohužel ne svojí kvalitou. Myslím si, že jsem ho nepochopila, takže ho nemůžu docenit. Můj pohled byl zhruba takový: Ze začátku se mi to líbilo, Cage, kterého nemusím, mě vcelku bavil, Streep, kterou nemusím, mě nerušila. Těšila jsem se na to, jaké zajímavé psycho se z toho postupně vyvine. Jenomže ouha. Ono se to vyvinulo tak, že jsem se čím dál tím víc nudila a jenom se těšila, až to skončí. Moje očekávání se naplnilo - skončilo to. Jenomže nic víc. Katarze se tentokráte nekonala.

plakát

Ad Astra (2019) 

Sunshine did it better. Nikdy bych nevěřila, že film popsatelný větou "Brad Pitt never loses his cool" jde zkazit, žel, stalo se. Nuda, to je pruda. To už fakt je lepší smrt.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Obávám se, že jediné shlédnutí tohoto filmu na mě mělo velmi drtivý dopad. Vlasy dlouhé po zadek obarvené na černo jsem si sice nechala narůst až deset let poté, nicméně nutkání ustřihávat růžím ve váze květy mě zachvátilo hned a navždy. Christina Ricci možná už nikdy nebude lepší, zvláště mám ten pocit od té doby, co se objevuje ve filmech blonďatá, ale teprve takhle má školní (Šejkspír) besídka koule! ♥♥♥ -"Nešťastná, drahoušku?" -"Naprosto."

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Vlastní krví jsem se propotila ke stejnému poznání: Dětské tábory jsou zlo! Zažila jsem dva. Divím se, že ještě nemám tik v oku. Ale možná že kvůli tomu, že jsme se sestrou se zaťatými zuby nechaly blondýny konat zlo a na konci jsme jen odjely, místo popuštění uzdy emocí, vyfackování všech krásných obličejů a podpálení těch klatých chatek, se ve mě všechny tyto negativní emoce od té doby hromadí a až mě jednou někdo opravdu naštve, bude výbuch termonukleární, přinejmenším. Jo a film? Závěr je rozkošný, to musím někdy vyzkoušet. ♥♥♥

plakát

Adelheid (1969) 

Tady na mě Vláčilovo kouzlo mírně přestává působit. Nemůžu ani říct, co by se mi zdálo špatně nebo co bych ráda viděla jinak, jen mi srdce tentokrát nekrvácí. A možná za to doopravdy může ta hudba, byla bych raději za ticho.