Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Zvladla jsem presne 2 minuty a 42 sekund tohoto veledilka (vcetne znelky). A vypinam to. Skoda, ze jsem tehotna, potrebovala bych panaka.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Jo, pěknej film s moc dobrou hudbou, herci i kamerou. Ale je to průhledný, což trchu snižuje požitek. 8/10.

plakát

V hlavě (2015) 

Výtečný film z dílny Pixaru, a to po všech stránkách - od nápadu až po animaci. Je neuvěřitelné, jak skvěle dokázali dospělí tvůrci vystihnout emoce mladé slečny...

plakát

Zmrzlá planeta - Série 1 (2011) (série) 

To není jen obyčejný dokument... to je neuvěřitelný dokument a umění zároveň. Výtečné dílo z podukce BBC s (opět zas a znovu) excelentním komentářem Sira Davida Attenborougha.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

... a nejšílenější na tomhle seriálu je, že si postavy fakt zamilujete. Budete se o ně bát, budete s nimi plakat, budete se s nimi radovat. Budete si říkat, že se někdo definitivně zbláznil, zároveň budete doufat, že se nezbláznil a spolu s tím vším se budete divit, jak mohlo tak nudné náboženství, jakým je (zde vyobrazené) křesťanství, přežít až do dnešních dnů... (S1+S2 = 100%)

plakát

Královna Alžběta (1998) 

Dvojice filmů Alžběta a Alžběta - Zlatý věk nejsou pro každého. V obou případech jde o spíše komorní záležitosti určené těm, kteří se rádi rochní v historii. Osobně jsem ten případ, takže pro mne je tento první díl jasně pětihvězdičkovou záležitostí. Bohužel, druhý díl mne trochu zklamal ve své zkratkovitosti a tom, že nejde tolik do hloubky.

plakát

Královna Alžběta: Zlatý věk (2007) 

Dvojice filmů Alžběta a Alžběta - Zlatý věk nejsou pro každého. V obou případech jde o spíše komorní záležitosti určené těm, kteří se rádi rochní v historii. U tohoto druhého dílu ale trochu postrádám nějakou komplexnost, mám pocit, že jsme se stali svědky největší filmové zkratky všech dob. V hodnocení souhlasím mj. s Mattym.

plakát

Apokalypsa: 2. světová válka (2009) (seriál) 

Excelentní dokumentární cyklus. Barevnost mi trochu evokovala hraný dokument. Jenže nejhorší na tom je, že to nebyla rekonstrukce ex post ve studiích, ale krutá realita, zaznamenaná válečnými kameramany přímo v poli.