Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Fargo

Fargo (2014)

Tak tohle je opravdu bomba! Staré Fargo miluju a vůbec jsem netušila, že existuje tenhle seriál. Pro mě zatím opravdu zjevení. Stejná zasněžená Minesota, tklivá hudba a skvělí herci (i když ti původní byli o třídu výš), pěkně drsný humor. A to nenápadné propojení s původním příběhem ............ zatím dokonalé.

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Ano, místy je to naivní a předvídatelné, ale za mě 1. řada 90%, neztrácí ani na chvíli tempo a napětí. Dosti návyková záležitost. Uvidíme jaké budou ty další. Ani druhá řada nezklamala, možná je ještě napínavější - 90% Třetí řada trochu slabší, ale konec je výživný! - 80% Čtvrtá řada tak trochu nastavovaná kaše, ale místy napínavá - 80% Těším se na pátou.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Dokonalé! Snad jen 5. série prokládaná vzpomínkami nebyla nutná. Jinak čistých pět hvězdiček. Steve Buscemi je můj oblíbenec z filmů bratří Coenů a ani tentokrát nezklamal. Jeho zásluhou člověk fandí i hajzlům. Musím zmínit i skvělý dabing. Až na Lindu Rybovou, která v podstatě jen deklamovala. Děkuji za nezapomenutelných 50 hodin, které jsem u tohoto seriálu strávila.

Vyšehrad

Vyšehrad (2016)

Mám 100 chutí dát rovnou 100, ale ještě není ani půlka, tak počkám. Jako milovnice, návštěvnice fotbalu a samozřejmě Sparťanka se tetelím blahem. Tohle se fakt povedlo. Jsem už v důchodovém věku, ale na Spartičku ještě dojdu. Až to nepůjde, snad mě kluci donesou ;o)