Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (477)

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 5 (2024) (epizoda) odpad!

Tak jsem zase vydržel na chvilku kouknout na seriál "Zalez do spacáku"! No nevydržel jsem, jinak bych se z toho hovada Kluse pozvracel...

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

To, že Klus je šulin, mne opět jen utvrdilo shlédnutí prvního dílu této "umělecké" sračky...

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Nesympatický princ a princezna u mě rozhodli... Proč se do hlavních rolí obsazují naprosto nezajímaví herci a kterým naprosto chybí charisma, je už poslední dobou podivné. Dost bylo Janáka, "zlatý" Troška!!!

plakát

Bratři (2023) 

Tak šel jsem do kina s velkým očekáváním, ale nakonec dost velké zklamání... Mám problém, že v podstatě nejvíce diskutabilní činy Mašínů (vraždy, zbytečné zapalování stohů atd.) byly v podstatě přehlédnuty... Snažit se za každou cenu vyrobit z vrahů hrdiny je dost chucpe!

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Tak tady to jinak nejde, Keanu Reeves opět skvělý a film je naprostá akční bomba...

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) 

Pro mne vše naprosto skvělé, herci, příroda, country hudba, napětí atd... Fakt nemám nic k vytknutí, všechny série super a doporučuji...!!!

plakát

Revír - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Tvl, tak to zas bylo ... Další díl už NE a zajímal by mne názor myslivců! Pro mne nesympatičtí herci, stupidní scénář, debilní humor! Jen se opět divím, že ti herci dokážou ze sebe dělat takové kokoty! Odpad jak sviňa!!!

plakát

Ostrov (2023) 

Trochu stupidní humor, ne moc sympatická Plodková, ale hezká příroda a tak se to dalo vydržet...

plakát

Prezidentka (2022) odpad!

Tak tento film je hloupý, až bych řekl trapný, bez čehokoliv, co by mne trochu zaujalo. Omletý Vetchý, který už snad musí hrát všude, stejné taky Geislerka (koho jen mi to připoměla)... Ale asi si musíme zvykat, že něco opravdu kvalitního už tady bylo...