Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (159)

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Jako absolutní fanda hry, musím konstatovat, že tento seriál mě v mnoha ohledech zklamal. První věc co bych vytknul je hlavní představitelka Ellie. Může to znít hrozně povrchně, ale zkrátka Ellie taková nebyla a to nemyslím jen po fyzické stránce. Její chování mi chvilkami přišlo jako od rozmazleného spratka a v porovnání s Ellie ze hry to byl sakra rozdíl, ano působila drsně, ale rozhodně ne, tak protivně jako Bella (možná jsem až příliš zaujatý). Zároveň nejdůležitější věc vztah Joela a Ellie nebyl rovněž dokonale vyjádřen, což mě mrzelo asi nejvíce (poslední dva díly to zachraňovaly). Další věc co mě zklamala, byl počet epizod a zároveň i stopáž. Samozřejmě našlo by se mnohem více věcí, jako třeba extrémně málo akce, nakažení šli do ústraní atd. Některé změny by se daly pochopit v rámci seriál vs. hra, ale co měl být sakra třetí díl ? Obzvlášť, když je tak málo epizod! Napadá mě snad jen dnešní flow rovnovážnosti pohlaví, sexuální orientace, nebinárních osobností a já nevím co ještě. Zkrátka slabé tři díky určitým klíčovým prvkům, které zůstaly věrné hře a absolutně úžasné hudbě od Gustava.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Nevěřil jsem, že by něco mohlo překonat takovou lahůdku jako je V zajetí démonů, ale přece jen. Způsob jakým se Vám film zažírá pod kůži a každou další minutou Vás děsí více a více je neskutečný. Pro nadšence hororů se rozhodně jedná o neobyčejný kousek.

plakát

Temná věž (2017) 

Proč se vždy něco takového stane knihám od Kinga? Začínám mít dojem, že to dělají schválně! Nevím kolik knížek zpatlali dohromady, spoustu si i vymysleli, ale to co se zrodilo je zralé na potrat.

plakát

Oklamaný (2017) 

Tak trochu jsem se cítil oklamaný. Výprava krásná, prostředí též, ale něco tomu scházelo.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Krásně do sebe vše začína zapadat jako skladanka a otázka, která se zrodila roku 1979 je konečně zodpovězena. Rychlé tempo, dějově pěkně vygradované a krásný alien jako bonus :-). Perfektni Ridleyi.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů co jsem viděl ! A jsem více než hrdý, že se jedná o českou tvorbu.

plakát

Příchozí (2016) 

Skvělý film, u kterého víte, že Vám stále něco uniká....a na konci Vás to práskne jako facka od tetky. Parádní podívaná.

plakát

SiREN (2016) 

Pokud by tento příběh postrádal, tak sympatickou ústřední hrdinku ,,I like you." nebylo by to zdaleka tak koukatelné.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Wow Alvarez válí! Perfektní adrenalinová jízda, kterou chci rozhodně zažít znova!