Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (226)

plakát

Glimmer Man (1996) 

Skvělá akce, sympatický postavy, slušní záporáci, dobrej příběh... Je tohle opravdu Seagalovka? Ani ne, protože je to spíše akční krimi thriller. A upřímně mi to sedlo. Není to perfektní, Brian Cox se tak nějak vypaří a podobný nevyrovnanosti, ale stejně tu slabší pětici dám.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Taková pitomost, ale přesto je to taková zábava. Caine je až komicky ďábelskej, tempo je šílený, příběh nedává smysl a akce je minimum a za moc nestojí. Je to smíšenej balíček, ale moc zábavnej. Kéž by Seagal režíroval víc filmů.

plakát

Černý úsvit (2005) odpad!

Nice se neděje, akce je nudná a krátká a z nějakýho důvodu je to sequel Cizince. Naprostá zbytečnost, kde mě občas rozesmál Seagalův dubl, kterej si ani nemohl dovolit stejnej oblek, jako Seagal.

plakát

Tombstone (1993) 

Naprostá pecka. Super postavy, super herci, super příběh a i ta akce je super. Doporučuju v angličtině. 10/10

plakát

Sniper: Special Ops (2016) 

První film, u kterýho jsem se rozesmál, protože byl tak šíleně nudnej. A to si zaslouží pochvalu. Seagal snipuje jen prvních 5 minut a celkově jen sedí na židli, zatímco skupina no name vojáků půl filmu opravuje náklaďák. Taková nuda, že mě to pobavilo. Plus finální přestřelka docela ušla.

plakát

Muž s cejchem smrti (1990) 

Čekal jsem zábavu, dostal jsem zmatenou, špatně sestříhanou nudu. Pár bitek a hlášek se sice povedlo, ale celej zbytek určitě brzo zapomenu.

plakát

Ruslan (2009) 

Překvapivě zábavný béčko, který bych si někdy klidně pustil znova.

plakát

Naprostá sebedůvěra (2012) 

Sledovatelný akční béčko. Nějaká ta ok akce, pár fajn hlášek od Austina a solidní tempo. Na zabití hoďky a půl to neurazí.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) odpad!

Tak tohle by nešlo. Indy stojí za prd, postavy jsou buď nijaký nebo otravný, příběh je stupidní, efekty jsou oškliví a celkově jsem měl pocit, jako bych sledoval Seagalovku. Calkově nuda s ničím zajímavým. Jo a ten climax kde střílej kulometem z letadla na římany? WTF?!

plakát

Kartel smrti (2016) 

Luke Goss to celý táhnul a měl tu i pár ok bitek. Pak docela zábavní byl GSP a ten co hrál Salazara. Krom toho, nuda nuda nuda.