Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (40)

plakát

Lucy (2014) 

Celý to bylo zajímavý i celkem zábavný, akce taky dopbrá, ale ten konec...to jako fakt? Myslel jsem, že si ze mě někdo dělá prdel. No a vlastně doufám že dělal, protože tohle nikdo nemohl myslet vážně. Pořád jsem čekal, že dojedou titulky, ukáže se režisérův ksicht, prohlásí něco ve stylu: "Dělám si kozy." a potom pustí opravdovej konec filmu.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Jak už se neutíkalo z vězení, tak to stálo za hovno. 1. sérka bomba, ty další se měly přejmenovat místo "Útěk z vězení" jenom na "Útěk".

plakát

Susedia (2006) (seriál) odpad!

Jedna z těch rádoby vtipných sraček kdy mi stačilo vidět 5 minut a bylo mi jasný, že stejně za hovno bude stát celej seriál.

plakát

Láska a jiné kratochvíle (2009) 

Neúmyslně jsem tuhle nudu viděl jako kulisu do zvukového pozadí při práci. Vážně nechápu kdo by se chtěl dvě hodiny čumět na to jak Portmanuvá celej film fňuká nad tím, že jí na začátku zkapal harant a během toho všeho do ní furt hustí druhej parchant, kterej je otravnější, než reklamy před začátkem trailerů. Ale jak se povídá, proti gustu...

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Z vlastní zkušenosti bych řekl, že ti co někdy viděli tento seriál se dělí jen na 2 skupiny. Ti, kteří ho uznávají jako naprostej kult a vrchol humoru a potom ti, kteří to prostě nechápou a mají to za naprostou píčovinu. Samozřejmě se s hrdostí hlásím k té první skupině.

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Když jsem tohle viděl poprvý, tak jsem si z toho málem prochcal trencle. Škoda že má tak málo dílů. Mohl bych se na to dívat furt dokola a pokaždý z toho mám výtlem. A hlavně pamatujte na Jerryho slova: "Při volbě sexuálních partnerů nezapomínejte na seniory. Jsou sice staří, ale ještě ne mrtví." :D

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Jeden z nejlepších filmů kategorie Sci-Fi hororů...když nepočítam filmy o vetřelcích. Škoda že podobných filmů je tak málo.

plakát

Život není krásný (2008) (amatérský film) 

Tento film ve mne zanechal velmi hluboký dojem. Například vždy, když ochutnávám čerstvé kozí mléko, dávám si důkladný pozor, aby v něm nebyl kozí chlup, který by mne mohl zardousit stejně jako Jardu (jejda, spoiler...sory).

plakát

Metalocalypse (2006) (seriál) 

Parádní humor, parádní metal, spousta krve...co víc si přát od takovýho animáku. Jak by řekl Nathan Explosion: "It´s gotta be really fucking brutal."

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Absolutní psycho, co dodat....íbí se mi jak furt se všema vyjebává....a občas si dá do nosu ňáký to libový. Z některých Hannibalových hostin jsem úplně dostával hlad :D